Kristen dejting

Kristen dejting – de 5 bästa sajterna för kristna singlar!

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. eDarling

3. Elitsinglar

Är du en troende kristen och har svårt att hitta kärleken i ditt liv? Då kanske online dejting är något för dig. Det finns en uppsjö av kristna dejtingsidor i Sverige och vi har tagit fram de fem bästa bara för dig. Vill du gå på en kristen dejt med en likasinnad är det hög tid att bli medlem på en kristen dejtingsida, och vi har recenserat de vi tycker är allra bäst.

Våra recensioner bygger på huruvida din tro kan inkorporeras i din matchning och på så vis träffa likasinnade. Fortsätt läs så ska vi berätta allt!

Topp 5 bästa sajterna för kristen dejting 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidorna

Man skulle kunna tro att match.com inte platsar på en lista över kristna dejtingsidor, men där hade vi fel! Match.com som är Sveriges mest välkända sida för online dejting är även anpassad för kristen dejting. Eftersom Match.com har så otroligt många medlemmar av olika bakgrund, kön och med olika intresseområden finns det även en stor grupp med en mer tydlig religiös inriktning än vad kanske många tror. För att kunna nå denna grupp söker du helt enkelt på den religiösa inriktning som tror på och därmed kommer dina sökresultat att visa dina möjliga matchningar.

Match.com har även vunnit priset som den bästa i vår lista av de bästa dejtingapparna.

Vi gillar som alltid Match.com för deras trygga hemsida och ordentliga policys gällande säkerhet för medlemmarna. Även deras kristen dejtingapp ser vi som ett stort plus för att alltid vara tillgänglig för dejting för kristna. Allt ovan plus det faktum att över 180.000 svenskar har hittat kärleken via match.com gör företaget till vår absoluta favorit bland andra kristna dejtingsidor.

Läs mer här!

2. Edarling.se

edarling är tyvärr inte en bra dejting sidaEdarling.se är en välkänd aktör inom dejtingbranschen och har nu även tagit klivet in i de kristnas värld. När man blir medlem på Edarling.se gör du först ett personlighetstest där du även uppger din religiösa trosinriktning. Detta gör att du sedan blir sökbar inom den kristna tron och du själv kan söka efter kristna likasinnade. Utöver detta finns det inte så många anpassningar gjorde för just kristen kärlek.

Dock menar Edarling.se att den kristna kärleken, så som all kärlek, bygger på ett seriöst långvarigt kärleksförhållande med ömsesidig respekt. Detta stämmer ju såklart men vi hade önskat att det fanns några fler anpassningar att göra just efter din tro när du söker efter en ny partner.

Eftersom hemsidan är väldigt professionell känns själva dejtingupplevelsen trygg och bra, dock något opersonlig. Själva hemsidan har ett ganska innehållslöst utseende och vi tycker inte att det känns superspännande att ta del av deras innehåll.

Vi skulle tyvärr inte rekommendera denna hemsida för dig som vill gå på en kristen dejt då vi anser att de inte har tillräckligt många profiler med just denna inrikting hos sig som man hade önskat.

Läs mer här!

3. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsidaElitsinglar.se är även det en återkommande favorit hos oss. Deras sida behandlar massvis med problem som kristna singlar möter idag genom konventionell dejting. Elitsinglar.se pratar verkligen om de svårigheter som kristen dating har idag med tanke på att Sverige blir allt mer sekulariserat. Eftersom det är absolut vanligast att man som kristen söker ett långvarigt och seriöst kärleksförhållande ger online dejting och Elitsinglar.se dig denna möjlighet.

Vi gillar skarpt deras matchningsprocess som utgörs av ett personlighetstest i kombination med dina personliga intressen och hur din personlighet ser ut.Sedan matchas du mot likasinnade kristna. Vi tycker mycket om Elitsinglar.se och kan med varm hand rekommendera denna sida för den som söker en kristen dejt.

Sidan utstrålar även hög kompetens hos Elitsinglar.se och hur de väljer att ta hand om sina medlemmar genom alltid kundtjänst och skrivet innehåll.

Läs mer här!

4. KristenDate.se

KristenDate.se är Sveriges största mötesplats för dig med kristna värderingar som lever ett aktivt kristet liv med en stark tro. Om du anser att kristna värderingar och tradition är en stor och viktig del av ditt liv är detta sidan för dig. Du som nybliven medlem skapar en profil och sedan är det fritt fram att söka bland andra medlemmar och börja ta kontakt. Det finns flertalet olika forum som många av medlemmarna är aktiva i, där det diskuteras om många olika ämnen relaterade till kristendomen.

Utöver att finna kärlek finns det god möjlighet att skaffa sig nya vänskaper. Vi tycker att KristenDate.se känns något amatörmässigt utformad. Om man jämför med ovan nämna sidor för online dejting är de båda påkostade och andas professionalism. Det gör inte kristenDate.se, den visar snarare upp en image av att vara en gammaldags forumsida där det endast pågår heta debatter, inte hett kärleksliv.

Om du är en nytänkande kristen som gärna vill träffa en likasinnad kan vi tyvärr inte rekommendera KristenDate.se för dig, däremot om du vill diskutera kristendomen så kan dessa forum var intressanta ur den aspekten.

Läs mer här!

5. Noah dating

noah.se är en dejtingsajt för kristnaNoah.se är en relativt ny sida för dejting för kristna. De sänder ut ett budskap gällande svårigheter att finna kärleken och samtidigt ha en tro. Du som medlem skapar en profil och en presentation av dig själv tillsammans med en profilbild, sedan är du sökbar hos alla andra medlemmar. Det verkar inte som om sidan gör någon typ a†v matchning över huvudtaget vilket vi ställer oss mycket frågande till.

Utöver detta är den information som ges oerhört knapphändig. De instruktioner som ges för övrigt har säkert ansetts vara välmenande tips från avsändaren men ser väldigt märkliga ut i sin kontext.

Ett exempel är att de anser att folk har förutfattade meningar därav ska man inte avslöja vissa saker på sin profilbild, till exempel om man gillar latex och piska. Oerhört märklig information i sammanhanget. Längst ner på sidan finns det även mycket reklam för att Noah.se vill komma i kontakt med andra kristna hemsidor för att i sin tur göra reklam för deras verksamhet där. Även detta känns oprofessionellt och konstigt i dejting sammanhang. Vi rekommenderar alltså inte Noah.se för någon kristen som vill finna kärleken.

Läs mer här!

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kommer vi behandla de olika dejtingsajterna som en helhet för att du på ett så enkelt sätt som möjligt skall kunna urskilja den sida som passar dig och kristen dejting absolut bäst.

För det första så måste du börja med att fundera ut vad som är viktigast för dig, är det att du endast vill dejta kristna singlar eller skulle det vara okej att testa på att dejta en person som inte var kristen. Sedan behöver du även fundera över hur du vill gå tillväga, känner du att det enda alternativet är att mötas direkt i verkligheten bör du skriva detta direkt i din profil så att dina matchningar är på det klara med detta faktum. Vill du chatta på nätet under en gång period innan ni ska ses eller är kanske gemenskapen i ett forum det som passar dig bäst? När du har svaret på dessa frågor blir det förmodligen ganska enkelt för dig att urskilja vilken av ovan sidor som du ska satsa på i ditt nya dejtingliv.

Till sist behöver du fundera på en slutgiltig sak och det är hur du vill framställa dig själv genom din profil och profilbild. Var alltid sann mot dig själv och mot dina matchningar, det kommer belöna dig under resans gång. Samma sak gäller din profilbild, välj en så trogen verkligheten som möjligt och var dig själv.

Stort lycka till med din kristna dejting och jakten på rätt kristen dejtingapp!