Gay dating

Gay dating – de 5 bästa sajterna för homosexuella män!

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

3. Ok Cupid

När det gäller gay dejting har homosexuella män turen att det finns ett flertal hemsidor där de kan kommunicera med andra män med samma intressen utan andra fördomsfulla människor. Visst, det finns sociala tillställningar och platser där det kan vara möjligt att möta en potentiell matchning, men till och med på dagens gayklubbar hittar man en stor mängd individer som inte är homosexuella, vilket gör det till en tuffare utmaning att hitta rätt. Det betyder att dejtingsajter för homosexuella har förenklat dejtandet enormt.

Enligt en undersökning utförd av en amerikansk journalist som innehöll 4 000 homosexuella män, så hade över 49 procent av männen framgångsrikt använt sig av en dejtingsida minst en gång. I grund och botten, om du är en millennial, då är detta ett av de bästa alternativen för att få kontakt med en annan gayman på ett avslappnat sätt. Av alla undersökta män uppgav 79 procent att de funnit en varaktig och uppfyllande relation (vare sig det var en vänskap, romantik eller vänner med förmåner) med hjälp av en dejtingsida, medan 21 procent sa att de inte hittade kärlek, bara lust. Vare sig det är en djup, romantisk relation eller bara en flört du är ute efter så är chansen stor att du kan hitta det via en dejtingsida.

Men onlinedejting, oavsett din sexuella läggning, kan vara utmanande. Du måste gå igenom hundratals filtrerade bilder av främlingar. Sedan måste du ha besvärliga småprat för att se om du till och med har gemensamma intressen att prata om när du träffas. Det kan vara utmattande att gå igenom processen gång på gång i hopp om att hitta någon som kommer att göra att du aldrig mer behöver en dejtingprofil. Så om du vill träffa en ny vän (eller hitta den perfekta killen att ta med hem för att träffa mamma), bläddra nedan för att hitta de bästa sidorna för onlinedejting som en gayman.

Topp 5 bästa sajterna för gay dating 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidorna

Match.com är en väldigt populär sida när det kommer till gay dejting. Match gör det enkelt att söka efter alla ”typer” av homosexuella singlar. Du kan kryssa i killar med “ömsesidig sökning”, som hittar män med liknande mål som dig, en väldigt populär funktion. Du kan också söka med specifik matchning, där du söker utifrån specifika kriterier som du själv väljer. Oavsett vad du bestämmer dig för att leta efter, så kan du lugnt och säkert lita på Match, som screenar alla sina användare för att se till att de är legitima.

Match.com har även vunnit priset som den bästa i vår lista av de bästa dejtingapparna.

Men vad är poängen med att träffa en kille om du inte kan flirta? Match.com innehåller sju roliga spel som du kan spela för att se vem du är kompatibel med. Med namn som “romantisk rip-off” och “nämn dansen” så är spelen roliga och ett bra sätt att lära sig lite om personen på andra sidan datorn. Om det inte gör att det fungerar, kan du också delta i en av de många evenemangen som hemsidan styr upp där alla användare möts upp på en bar eller restaurang.

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsida

Elitsinglar.se är en dejtingsida som skiljer sig en aning ifrån de andra som finns tillgängliga. Denna dejtingsida riktar sig specifikt mot individer som är 30 år eller äldre. Utav alla användare på sajten så är en stor del av dem välutbildade, har etablerade jobb, eller är framgångsrika på andra sätt. Elitsinglar.se är öppen för alla men det är väl känt att det är människor inom de ”högre klasserna” som man främst hittar på denna sida. Det erbjuds en gratismodell, men för de användare som är seriösa räcker dess funktioner inte långt. Det finns sedan två medlemskap att betala för, Premier eller PremiumPLUS. Med dessa medlemskap kan användaren filtrera sina sökningar, skapa en detaljerad personlighetsprofil och bli erbjuden fler matchningar per dag. Denna sida har på senaste tiden visat sig väldigt populär inom gay dejting.

Läs mer här!

3. OkCupid

OkCupidOkCupid är en av de mest använda webbplatserna för dejting på nätet på grund av att den är gratis och har ett rekommenderat rykte inom branschen. Om du frågar dina vänner vilken dejtingsida de har använt mest så är svaret i de flesta fall OkCupid.

På OkCupid kan du fylla i frågor för att hitta matchningar med likasinnade människor, och eftersom sidan inte används till allt för stor del för att hitta sexuella upplevelser så finns det en chans att du kan hitta en person som är ute efter en seriös, romantisk relation. OkCupid skiljer sig från de flesta andra sidor inom gay dejting då den inte har alla extra funktioner som ”swipes” och liknande som väldigt många andra dejtingsidor nu har.

Oavsett om du är en kristen homosexuell som letar efter en liknande partner att diskutera din tro med, eller om du är en bisexuell kille som vill experimentera och ta en kaffe med en annan man så är chansen att OkCupid är platsen för dig. Dessutom ger deras mobilapp dig möjlighet att ta med dig din onlinedejtingprofil vart du än går, vilket gör detta till ett av de bästa gratis dejtingalternativen för homosexuella som finns tillgängliga på marknaden idag. Det är värt att nämna att OkCupid var den första dejtingappen för att låta användare välja sina önskade könspronomen, och erbjuder också 22 köns- och 13 sexuella orienteringsalternativ att välja mellan.

Läs mer här!

4. Adam4Adam

Adam4AdamAdam4Adam är en av de mest kända dejtingsidorna för homosexuella och anses vara en förenklad version av OkCupid. Denna sida används främst för att hitta en sexpartner som matchar dina sexuella och fysiska intressen. Det här är goda nyheter för alla som vill prova på en sexuell fantasi eller upplevelse som de ännu inte har haft. Adam4Adam har en omfattande filterfunktion som gör att du kan sortera genom användare efter ålder, vikt, sexuell läggning och relationsstatus.

Ja, Adam4Adam tar till och med hänsyn till att många homosexuella par är mer äventyrliga med sina sexliv. Du kan sortera igenom homosexuella par som försöker få in en tredje person för antingen enbart för skojs skull eller för ett homosexuellt förhållande bestående av tre personer.

Hur som helst har denna gratis sajt stått tidens prov sedan den lanserades 2005 eftersom den helt enkelt fungerar för att ansluta homosexuella män som båda letar efter en sexuell anslutning och potentialen för att den ska bli mer än bara ett ligg.

Läs mer här!

5. Grindr

GrindrGrindr är den mest använda appen inom dejtingappar för homosexuella. Anledningen till detta är enkelt: Grindr är en snyggt designad app som låter dig filtrera dina matchningar som är i din närhet. Med GPS-system låter Grindr dig se hur långt borta dina potentiella nya vänner är från dig. Grindr är gratis, men premiumfunktionen gör att du kan se obegränsade män i ditt område och bli mer specifik med dina filtersökningar (till exempel, gratisversionen av Grindr låter dig bara filtrera dina sökningar med 3 kategorier medan Premium låter dig filtrera igenom åtta specifikationer).

Grindr är också känd för att först introducera en funktion som låter användaren hitta likasinnade när det kommer till sexuella fantasier. Allt detta gör Grindr till en jätte inom dejtingsidor för homosexuella.

Läs mer här!

Idag finns det fler alternativ för onlinedejting än någonsin tidigare, och dessa sidor har kunskapen och erfarenheten som hjälper dig att skapa en meningsfull anslutning. Oavsett om du använder en matchningsalgoritm eller en platsbaserad app så kan du söka efter dina specifika kriterier eller vänta på att se vem som dyker upp på din skärm. De många alternativen gör det betydligt enklare för män att hitta en likasinnad partner. Allt du behöver göra är att ta reda på vad du letar efter, öppna ditt sinne och ta steget ut i världen.