Dejting utan registrering

Dejting utan registrering – bästa alternativen just nu (2021)

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Edarling

3. Elitsinglar​

Är du sugen på ett nytt kärleksliv, och har du önskemål om diskretion och ett billigt/kostnadsfritt medlemskap? I denna artikel har vi listat de fem bästa dejtingsidor som vi anser lever upp till dessa krav. Att vilja söka efter en dejt utan registrering eller på andra diskreta sätt blir allt mer vanligt. Vi värnar om vårt privatliv och vill inte bli utsatta för bluffar eller oseriösa typer som inte har samma mål som vi gällande dejting och partnerskap.

Det är dock oerhört ovanligt att finna en dejt utan registrering på de seriösa sidorna som erbjuds idag, därav har vi listat våra fem favoriter över de dejtingsidorna som ger möjlighet till så lite registrering som möjligt. Läs vidare så ska du få våra bästa tips angående dejting, skapandet av en profil och hur du ska tänka kring online dejting!

Topp 5 bästa dejtingsidor utan registrering 2021

Match är en av de bästa dejtingsidorna1. Match.com

Match.com är vinnaren på denna lista över just dejtingsidor som är seriösa men ger dig ändå en stor möjlighet att dejta diskret och med mycket lite registrering av dina personuppgifter. Du kan inte dejta utan registrering men du behöver i princip endast ge sidan ditt namn och ditt födelsedatum, ville ändå får ses som en liten sak med tanke på att det sållar bort de värsta bluffkontona.

Det vi gillar med Match.com är deras enkelhet, du kan själv leta band de andra medlemmarna och söka upp en möjlig matchning genom att förfina sökningen utefter dina preferenser och önskemål. Det finns även möjlighet att ladda hem en mobilapplikation som gör det möjligt för dig att chatta och söka efter medlemmar var du än är någonstans. Utöver detta är Match.com gratis och välkänt vilket gör sidan till vår absoluta favorit.

Läs mer här!

edarling är tyvärr inte en bra dejting sida2. eDarling

Edarling.se är en välkänd dejtingsida i Sverige med höga krav på säkerhet och integritet. Du kan inte bli medlem och gå på dejt utan registrering men den registreringen som kärvs är extremt liten och går väldigt fort. Edarling.se bygger sin matchning på ett personlighetstest i kombination med att du berättar vem du är och vad du söker. Därefter får du personliga matchningsförslag som är anpassade efter dig.

Vi gillar denna sida eftersom den känns enkel att navigera på och onödigt krusidull finns inte. Detta gör dock att sidan då och då kan kännas något för enkel vilket drar ner helhetsbetyget. Men det finns en mobilapplikation tillgänglig för nedladdning vilket underlättar sökandet efter en dejt enormt och det gillar vi skarpt.

Utöver själva dejtingsida och applikationen finns det även en del texter som är skrivna för dig som medlem, i syfte att ge råd och tips när du dejtar. Det gillar vi väldigt mycket då det känns som om medlemmarna verkligen kan känna sig hemma här. Vi rekommenderar Edarling.se till dig som söker en lite enklare sida för din dejting men ändå värnar om det personliga och anser att du behöver en hög nivå av diskretion.

Läs mer här!

3. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsida

Elitsinglar.se kommer högt upp på vår lista, och detta till största del på grund av sidans matchningsprocess som vi anser vara väldigt bra och professionell. Du kan inte bli matchad till en dejt utan registrering men själva registreringen går snabbt och är inte så omfattande som man kanske hade kunnat tro när det gäller en seriös sida som Elitsinglar.se.

Som vi nämnde tidigare gillar vi deras matchningsprocess eftersom den bygger på ett personlighetstest i kombination med dina kriterier. De två i kombination blir en trovärdig utvärdering av dig som person och vilken typ av personlighet som du bör dejta. Därefter får du skräddarsydda matchningsförslag anpassade efter just dig.

Detta tycker vi mycket om då möjligheterna och chansen till att träffa kärleken känns oerhört stora och med tanke på hur trygg sidan känns tror vi även att de mest oseriösa profilerna inte finns här. Vi rekommenderar Elitsinglar.se till dig som vill ha en stor chans till ett seriöst förhållande och till att hitta kärleken.

Läs mer här!

dejta äldre kvinnor4. Mötesplatsen.se

Mötesplatsen.se är även detta en oerhört välkänd dejtingsida i Sverige. Denna sida har varit aktiv gällande att göra reklam för sig, vilket har gett stora resultat då den har många medlemmar och där över 140.000 personer har funnit en partner via deras sida. Du kan inte hitta en dejt utan registrering, men detta ser vi inte som ett minus utan snarare som en positiv sak.

Eftersom deras registrering är så snabb och enkel går den mycket fort, men lyckas ändå mota bort de mest oseriösa dejtarna eller bluffkonton som inte hör hemma på en seriös dejtingsida. Deras medlemskap är gratis och du skapar din presentation själv samt söker bland andra singlar på hemsidan.

Vi hade önskat att det hade funnits någon typ av matchningsprocess där du som medlem fick göra något typ av personlighetstest för att sedan få förslag på möjliga partners att kontakta. Vi kan tycka att det blir lite väl tidskrävande att sitta och söka efter en matchning själv, just med tanke på det enorma utbud som finns. Däremot tycker vi mycket om själva hemsidan som känns varm och trevlig vilket ger ett mervärde för hela upplevelsen. Vi rekommenderar Mötesplatsen.se till dig som inte har något emot att lägga ner tid på din dejting men ändå vill göra det diskret och utan krångel.

Läs mer här!

happypancake är en av de bästa dejtingsajterna5. HappyPancake.com

HappyPancake.com är som alltid något av en slamkrypare. Vissa tycker mycket om denna sida och många tycker absolut inte om den. Vi tillhör den senare gruppen, dock är den perfekt för dig som inte vill lägga ner så mycket tid på din dejting och även dejta med så lite registrering som möjligt.

Eftersom just denna sida inte är känd för att vara extremt seriös och professionell skulle vi inte rekommendera denna till dig som tycker dessa aspekter är viktiga. Utan snarare rekommendera sidan till dig som inte söker kärleken på ett seriöst och långvarigt sätt utan heller vill träffa så många personer som möjligt via en hemsida som inte lämnar så mycket spår efter sig. Kort och gott HappyPancake.com är inget val för den seriösa dejtaren.

Läs mer här!

Guide och sammanfattning

För att summera vår recension över de bästa diskreta dejtingsidorna som dessutom är gratis kan vi dra slutsatsen att du måste registrera dig för att ens ha möjlighet att dejta online. Detta för att säkerheten ska hålla en hög nivå och för att du ska slippa bluffkonton och oseriösa typer. Men vill du vara diskret med din onlinedejting så finns det alla möjligheter till detta ändå. Till exempel behöver du inte vara överdrivet öppen om din personlighet i din profil, detta kan dock medföra att du blir mindre matchad. Att använda en profilbild som såklart är en bild på dig men kanske en något mer konstnärlig touch med olika filter som inte avslöjar dig allt för mycket är även det ett alternativ om du vill vara lite mer diskret gällande att framhäva dig själv.

Till sist vill vi ge dig tipset att alltid satsa på seriösa välkända dejtingsidor när du ska börja att dejta online. Vi skulle aldrig rekommendera en sida som inte lever upp till våra högt ställda krav och vi hoppas att du följer vårt råd. Eftersom det finns en hel del mycket oseriösa sidor därute kan man faktiskt bli ordentligt lurad och i värsta fall skadad. Så ta det säkra före det osäkra och registrera dig på någon av ovan sidor och du kommer kunna dejta precis lika diskret ändå.