Bästa dejtingapp för unga

Bästa dejtingapp för unga 2021 – De 5 bästa apparna för unga singlar

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

3. Happy Pancake

Söker du efter bästa dejtingapparna eller bästa dejtingsidorna för unga? Då har du kommit helt rätt!

Den här artikeln är inte medan för dig som ska nätdejta för att få bekräftelse över hur många swipes du fått, utan detta är för dig som vill lära känna nya människor, och vem vet, kanske få en ny romans? Söker du efter bekräftelse för att släcka din törst efter bekräftelse kan du alltså med andra ord lämna sidan här och nu.

Grymt, kul att du stannade. Nu kör vi!

Att dejta online kan vara skrämmande för många – men faktum är att de flesta relationer numera startar online. Sedan är tanken att relationen kan utvecklas och detta görs ju självfallet på bästa sätt i det faktiska livet. Som ung är det viktigt att man inte låter sig själv luras av bluffkonton och pedofiler som döljer sig bakom fejkkonton.

Att hitta en dejtingapp för unga eller en dejtingsida för unga blir därför mer fokuserat på säkerheten, men även på vilken standardmålgruppen för själva plattformen är. De flesta unga vill ha en sida/app med en ung användarbas så att man slipper sålla bort äldre kvinnor och män som kan komma att utnyttja dig.

Vi hugger in på de bästa apparna nu, i slutet av artikeln kommer vi även guida dig om hur man sedan väljer vilken app som är rätt för just dig.

Topp 3 bästa dejtingappar för unga 2021

Match är en av de bästa dejtingsidorna1. Match.com

När man nämner Match som rekommendation för unga så är det många som rycker tillbaka. Man förknippar ofta Match med den äldre målgruppen och, ifall du haft en förälder som varit singel så har du säkert hört de berätta om Match.com.

Faktum är faktiskt att Match växt och faktiskt ökat antalet unga i användarbasen de senaste åren. Detta tror vi på Dejtasmart.se är att folk är trötta på att swipe:a fram eventuella partners, utan att det faktiskt blir en dejt – det finns många som är ute efter bekräftelse och swipear av anledningen till att samla matchningar.

På Match.com så kan du dels få hjälp av deras virtuella coach att hitta rätt person, men Match.com anordnar även träffar i form av aktiviteter med folk i samma åldersgrupp, vilket gör att du får ett bra socialt sammanhang där du kan träffa nya intressanta människor.

Läs mer här!

2. Tinder

Tinder, tinder, tinder. Detta är en självfallen del av vår guide och detta beror till stor del på att du som ung har en ofantligt stor användarbas i samma åldrar. Genom lätta inställningar kan du ställa in radie och vilket åldersspann du skulle kunna tänka dig att dejta. En grym grej är även att det är helt kostnadsfritt, detta då du inte får samma upplevelse som på t.ex. Match, då du på Tinder får styra i matchningen och det sociala helt själv.

Vårt största tips för dig som faktiskt söker något seriöst men vill använda dig av Tinder, skriv gärna en till två dagar, känns det bra efter det så handlar det att fort som attan träffas och faktiskt få en bättre bild om vem personen bakom skärmen är. Det är lätt hänt att hamna i Tinder-fällan där man skriver ett par veckor utan att det resulterar i något, och sedan rinner allt ut i sanden och du har precis slösat veckor på helt fel person.

Skall du möta någon för första gången bör detta vara på dagen och i ett offentligt rum, möts upp på en bar eller ett kafé, eller ta en take-away kopp och strosa på stan. Att bli hembjuden till personen i fråga för en första dejt är en varningssignal.

Läs mer här!

3. Happy Pancake

happypancakeHappy pan cake (även förkortat HP av deras användare) är en gratis dejtingapp dit unga flockas, till stor del av deras grafiska profil och hur lätt det faktiskt är att registrera sig. Happy Pancake, likt Match, ställer en lång rad av frågor som gör att de kan skräddarsy matchningen helt utifrån vad du är ute efter.

Happy Pancake är en bra komplement till Tinder, men vi är inte helt förtjusta i hur mycket tid användaren själv måste lägga för att få ihop en matchning. Det kan ta ett bra tag innan du hittar rätt person för dig, men absolut, kärleken finns att hitta även här.

Läs mer här!

Hur man väljer rätt dejtingsida för unga

Som vi tidigare nämnt så är fokuset för dig som ung att faktiskt matcha med folk som är åldrar du är intresserad av och inte bli kontaktad av snuskgubbar (även kvinnor, men mest män) som är ute för att utnyttja dig.

Några punkter att ha i åtanke vid val av dejtingapp

  1. Vad är syftet och vad är du ute efter?
  2. Vilken är max och minimum åldern hos partnern du söker?
  3. Vill du ha något mer seriöst eller en kort sommarfling?
  4. Skulle du vara redo att betala ifall det skulle ge dig en bättre upplevelse?
  5. Vad får du för känsla när du ser sajten?

Avslutningsvis

I slutändan är det du som gör ditt val, och vi vill med vår lista och guide bara sprida information så att du skall kunna ta ett så välgenomtänkt beslut som möjligt. Att ha i åtanke är att du inte behöver välja, utan du kan ju faktiskt testa dig fram för att se vad för sajt/app som faller dig i smaken bäst. Sluta aldrig att testa!