meetic recension

Meetic recension 2021

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

Antal medlemmar

500 000

Ålder på medlemmar

25-45 år

Pris

279 kr per månad

Vad är unikt med Meetic?

Här finns gott om barnfria singlar och många jobbar som sjuksköterskor och hantverkare

Matchning

Ja

Videochatt

Ja

Meetic är sajten för dig som inte tycker att giftermål och skaffa barn är något akut. Många på Meetic är för singlar utan barn och de flesta är i åldrarna 25-45 år. De du kommer att dejta här är ofta hantverkare eller sjuksköterska. Det unika med Meetic jämfört med andra dejtingsajter är deras coola chattfunktioner, här kan du både chatta som vanligt men också med ljud och video. De här funktionerna är mycket populära och det är ett utmärkt sätt att börja dejta någon på.

Meetic gjorde nyligen en intressant undersökning som visade att 80 procent av deltagarna i undersökningen hade “träffat någon” och att 70 procent skulle rekommendera dejtingsajten för andra om de frågade. Priset för att dejta på Meetic ligger på 279 för en månad och 130 kr om du väljer en längre abonnemang.

Meetic | Medlemmar och ålder

Medlemmarna på Meetic är i åldersspannet 25-45 år. En typisk användare på Meetic kan beskrivas som en tjej eller kille som är trendig, anser sig cool och ickerökare. Genomsnittsmedlemmen anser inte heller att giftermål och viktigt och har heller inga barn.

Tjejerna som dejtar på Meetic är ofta sjuksköterskor eller lärare medan killarna ofta är tekniker eller hantverkare.

Meetic | Kostnad

Att registrera sig på Meetic innebär ingen kostnad men för att utnyttja tjänsterna krävs det att du är betalande medlem. Kostnaden för en månad ligger på 279 kr men om du väljer att binda dig för 6 månader landar du på endast 130 kr per månad.

Meetic | Användarvänlighet

Enligt Meetic själva har de gjort en undersökning där de har frågat singlar som har dejtat på sajten om hur många som har “träffat någon” via Meetic. Då uppgav singlarna att 80 procent hade gjort detta och 70 procent av medlemmarna skulle rekommendera dejtingsajten till andra om de fick frågan.

När du har skrivit färdigt din dejtingprofil skickas den in till granskning och då får du vänta ungefär ett dygn innan den kan godkännas. Granskningen sker manuellt och det känns mer seriöst. Under tiden du väntar på att bli godkänd har du möjlighet att söka runt lite på dejtingsajten efter de andra singlarna.

Sajten känns överlag användarvänlig, den är stilren och du kan utan problem ta dig runt mellan de olika funktionerna.

Meetic | Support

Som alla dejtingsajter har även Meetic en kundtjänst som du kan skicka e-post till och självklart finns det även en hjälpsektion inne på sajten som svarar på de vanligaste frågorna.

Meetic | Applikationer som chatt, bloggar m.m.

En av de stora fördelarna med Meetic är deras olika video- och chattfunktioner. Via deras Meetic-Messenger kan du enkelt chatta med de andra singlarna och det fungerar ungefär som MSN Messenger.

Men ibland kanske man inte tycker det är tillräckligt med att “bara” kunna chatta via text. En vanlig chatt är ju inte mer levande än de orden och symbolerna man ser. Därför har Meetic sin Videochatt där du har möjlighet att både se och höra den du vill dejta. En förutsättning för detta är naturligtvis att både du och din dejt har varsin webbkamera installerad på era datorer, men det hade du nog redan listat ut 😉

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *