match recension

Match recension 2021 – Hur bra är egentligen Match?

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

Nätdejting och att knyta kontakter online med nya personer har sedan ett par år tillbaka varit första steget till en relation. Anledningen till detta kan vara många, exempelvis att svårigheten att finna en ny person i vuxen ålder som man dras till på flera plan eller utmaningarna i att fortsätta dejta nya personer kan räknas som några av dessa anledningar. Att dejta ute på krogen har därav blivit mindre intressant ju längre utvecklingen med onlinebaserad dejting har gått och kommer gissningsvis att fortsätta på det spåret.

Vi vill gärna guida dig genom en av Sveriges bästa dejtingsidor med en match.com recension. Detta på grund av det enorma tryck och önskan som finns på dessa sidor som förmedlar kärlek till hela svenska folket. Anledningarna till att välja just denna sida är många och vi lovar att gå igenom både fördelar och nackdelar med match dating i denna text. Vi kommer att ge dig unik insyn i hur du använder match, varför du ska välja just denna sida i den djungel som faktiskt finns online gällande datingsidor. Recensionen kommer även att gå igenom hur match.com support fungerar, hur match kostnad ser ut och hur du använder dig av match.com app. Allt detta i en unik Match.com recension av Sveriges bästa datingsida.

Våra sista tips innan du ger dig hän till denna matiga guide för ditt framtida dejtingliv är att fundera över dina behov och önskemål gällande vad just du vill ha ut av nätdejting. Vi kan endast ge dig förutsättningarna för ett lyckat sådant, men det är bara du som vet vad som är viktigt för dig. Kanske är gemensamma intressen och lika syn på politik det som får dig att gå igång? Eller är du endast ute efter att flörta och ha kul, men vill inte satsa på något seriöst just nu. Tänk igenom detta noggrant och läs sedan denna unika guide om Sveriges bästa datingsida.

Testa Match idag!

Varför bör man välja Match?

Anledningarna till att välja match.com är många och vitt skilda varandra. Om man frågar deras medlemmar så är svaren olika men lika mycket värda. Oftast är det väldigt uppskattat att det är en såpass välarbetad sida där det är enkelt att förstå hur du ska manövrera kring de olika sidorna samt hur du tar kontakt med andra singlar. En annan anledning är ofta att det är en väletablerad och erkänd online datingsida som man vet att många har använt för att finna kärleken via.

Med tanke på det utbud som idag existerar inom dating online är det ganska enkelt att känna sig vilse och osäker kring vilken sida man ska satsa på, det finns ju olika parametrar att ta ställning till så som pris och kostnad och hur tillgängligt du kan göra själva dejtingverktyget. Om det finns en mobilapplikation är det oftast ett plus för de flesta eftersom det möjliggör en större tillgänglighet. Alla dessa saker täcker sidan in med sina tjänster, och de gör det på ett professionellt och tryggt sätt som uppskattas oerhört av deras kunder. Därav fortsätter de att vara Sveriges bästa dejtingsida för nyfikna singlar som är redo att hitta kärleken igen eller kanske för allra första gången.

Så varför bör man välja match.com? Enkel fråga förtjänar ett enkelt svar, för att det är helt enkelt det trygga och bästa valet för kärlekssugna singlar. Vi kommer längre ner i texten gå igenom varför det är på detta vis och vi kan nästan garantera att du inte kommer bli besviken angående resultatet. Men med tanke på tjänstens nuvarande kunder och deras omdömen samt vår uppfattning och bedömning av sidan så lovar vi att det är glädjefull läsning med mycket positiva fördelar som väntar dig i denna recension över Sveriges bästa datingsida.

Har du förresten funderat över dina förväntningar på onlinedejting och vad du skulle vilja ha ut av din upplevelse där? Om inte så gör det till nästa stycke för då kan det vara skönt att vet var du står, för då kommer vi nämligen bedöma match.com och deras utbud i Sverige, alltså högst aktuellt för dig och dina kärleksdrömmar.

Testa Match idag!

Match dejting i Sverige

När du nu har bestämt dig för vad just du vill ha ut av din upplevelse i online dating världen är det dags att gå igenom hur det faktiskt går till rent praktiskt om du vill dejta på detta sätt.

Steg 1

Första steget är att komma igång med din online dejting profil. Detta är kostnadsfritt och det enda som du behöver göra som blivande medlem är att registrera dig på match.com startsida. Så snart som du är registrerad kan du direkt börja söka på singlar som ligger uppe på hemsidan men även surfa runt bland sidans olika dejtingverktyg som hjälper dig att matcha snabbt och enkelt med andra singlar. Det finns många möjligheter att skräddarsy ditt sökresultat för vad just du är ute efter.

Steg 2

Nu är det dags för det roliga, att börja dejta! Efter att du har sökt runt på sidans fantastiska bibliotek av singlar kan du börja ta kontakt med den eller de personerna som du tycker verka vara intressanta. Om du väljer att vara medlem kostnadsfritt kan du skicka flörtar till de personer som du har valt ut. Vill du sedan ta nästa steg behöver du vara betalande medlem, då kan du nämligen läsa och skicka mejl, chatta och se vilka som har gillat din profil. All information om kostnaden för detta kommer vi gå igenom längre ner i denna recension.

Steg 3

Nu är du en färdig medlem på match.com och redo för att lämna singellivet för nya kärleksäventyr! Att dejta på nätet är både enkelt, tillgängligt och beroende på hur du vill dejta prisvärt för de flesta singlar. Oavsett om du kommer använda internetsidan eller mobilapplikationen så är det enkelt och går snabbt att bli medlem genom att gå in på sidan och registrera sig via deras lättförståeliga formulär och bara minuter senare är du en ny medlem på Sveriges bästa dejtingsida för singlar.

Testa Match idag!

Match kundtjänst

När du blir medlem på match.com får du även möjligheten till support och kundservice i världsklass. Det finns kompetenta medarbetare världen över som är ivriga att hjälpa just dig med dina bekymmer. Detta hänger även ihop med företagets stora krav på trygghet och säkerhet som gäller världen över för alla sina medlemmar.

Det viktigaste för de är att deras medlemmar ska kunna känns sig trygga under sitt dejtande, för att leva upp till detta finns det tre funktioner som match.com erbjuder sina singlar.

Kvalitetskontroll

Eftersom företaget vill hålla hög kvalitet hos sina medlemmar kontrolleras alla profilbilder och texter manuellt innan de publiceras. Kundtjänsten jobbar även aktivt med att hela tiden upptäcka avvikande beteenden för att motverka bedrägerier och kränkningar medlemmar emellan. Detta är något som match.com verkligen värdesätter genom att alltid vara lyhörda för sina medlemmar och deras problem. Denna kontroll skapar en stor trygghet för medlemmarna och ger en hög nivå på de singlar som finns i nätverket.

Anonymitet

När du blir medlem omfattas du även av en omfattande integritetspolicy som innebär stor säkerhet för dig och din profil. Till exempel kommer sidan aldrig att lämna ut din mailadress eller annan personlig information. Detta eftersom all kommunikation som sker på match.com är totalt anonym fram till du väljer att det inte är det.

Kontaktmöjligheter

Match.com erbjuder ett kontaktfilter som bygger på fyra olika kriterier, dessa kriterier sätter du för att den som vill kontakta dig måste uppfylla dessa kriterier för att få möjligheten till denna kontakt. Exempelvis kan du välja att personer utanför ditt geografiska spann eller ålder inte kan kan ta kontakt med dig, denna funktion ger även ett mer högkvalitativt kontaktnät som sedan leder till mer intressanta dejter.

Det finns även möjlighet att blockera enskilda profiler som du av någon anledning inte vill ska kunna kontakta dig genom sidan, denna funktion skänker dig en stor trygghet som medlem.

Match.com app

Om du är en medlem som värdesätter stor tillgänglighet är det väldigt smidigt att utöver internetsidan även använda sig av mobilapplikationen. Den är kompatibel med iOS och Android och finns där alla appar finns. I appen kan du online dejta lika enkelt som via hemsidan genom att alla de verktyg och sökfilter som är standard för match.com även finns i din app i telefonen. Detta gör att du faktiskt kan ta kontakt med singlar var du än befinner dig någonstans vilket ger dig stora möjligheter att även dejta under affärsresan eller under semestern. Eftersom företaget är så utbrett världen över finns det goda möjligheter att finna din nya kärlek oavsett var du är och genom din egen telefon.

Om du tycker att användande av appar till dating kan vara knepigt och du inte vill vara uppkopplad till din profil under dygnets alla timmar, finns det ändå stora användningsområden i appen. Du kan enkelt stänga av notiser från just denna app i telefonens inställningar, för att på så vis minska dess kontakt med dig under arbetsdagen. Men under kvällen när du kanske vill scrolla på telefonen i soffan så är det ett utmärkt tillfälle att tillåta notiser igen för en stunds dating. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att dejta på ett mer bekvämt och enkelt sätt än nu via hemsidan och dess mobilapplikation.

Match.com pris

För att bli medlem på match.com behöver du som tidigare nämnts inte betala någonting alls om du inte vill ha fler möjligheter samt få tillgång till fler tjänster inom dejtingtjänsten. Om du väljer att fortsätta utan en prenumeration kostar det som sagt 0 kr att vara en del av gemenskapen. Men vill du däremot betala för vissa valda tjänster finns nedan alternativ.

Plus

Om du väljer att lägga till tillvalet som kallas Plus kommer din onlineupplevelse bli mycket bättre än tidigare. Detta eftersom du nu kan åtnjuta dig flertalet olika förmåner. Exempelvis finns det nu möjlighet för dig att se huruvida om och när dina meddelanden har lästs av den du vill kontakta.

Funktionen kontaktfilter är även den en stor förmån som du nu kan ta del av genom Plus-tillägget. Som nämnts tidigare så ger dig den en unik möjlighet att att välja bort de personer som inte matchar dina kvalifikationer. Dessa kan som sagt vara vitt skilda men de kanske mest använda filter är de som behandlar åldersspann och geografisk tillhörighet.

Premium

Med tillägget Premium får du den mest högkvalitativa upplevelsen av hemsidan genom de möjligheter som nu finns tillgängliga för dig. Med detta val kan du skicka och ta emot meddelanden från alla match.com medlemmar, och detta kan du göra oavsett om du har köpt en prenumeration eller inte. Du är även bland de första som presenteras för nya medlemmar, en otroligt bra möjlighet för dig att träffa din nästa kärlek!

Booster

Att köpa tillägget Booster ger din profil maximal synlighet bland alla andra singlar på match.com. När du aktiverat en Boost kommer du att visas i listan “Populära singlar” och du kommer även automatiskt att hamna högst upp i sökresultaten när andra medlemmar söker efter härliga singlar att ta kontakt med. Du kommer märka stor skillnad i antal flörter och meddelanden som skickas till dig under Booster-tiden, detta kommer även förlänga din Booster beroende på hur mycket intresse du väcker.

Inkognito

Inkognito är tillägget som ger dig stora möjligheter att vara osynlig under 24 h. Du får alltså surfa inkognito på hela sajten under ett helt dygn utan att du lämnar några spår efter dig till andra medlemmar. De profiler du besöker under denna tid kommer inte få någon notifikation om att du har varit där, dock kan du alltid skicka en flört eller ett meddelande om du hittar någon som verkar intressant.

Testa Match idag!

Logga in på Match

Första gången du loggar in på match.com möts du av en smart och utvecklande sida där du nu ska framhäva dina bästa sidor. Det är dags att börja utforma din profil!

Det första du gör är att börja knåpa ihop din beskrivning om dig själv. Var ärlig, framhäv dina bästa sidor men var även ärlig med vad det är du söker. Därav är det bra om du har funderat igenom detta innan du blir medlem, en välskriven text om dig själv lockar mer än du tror.

Sedan är det dags att fylla i dina sökkriterier, ju fler du fyller i som matchar det som du söker efter hos en singel desto större är chansen att du hittar din perfekta match.

Till sist ska du välja en profilbild som de andra medlemmarna kommer att se när de hittar dig i en sökning eller på någon av sidans alla topplistor. Valet av bild är väldigt viktigt, för det är denna som gör om andra medlemmar väljer att gå in på din profil eller ej för att sedan lära känna dig bättre. Tänk noggrant ut vad det är som du vill förmedla med bilden, du kanske har en specifik hobby som är väldigt viktig för dig och därav känner du att den bör vara representerad på din profilbild. Eller så kanske du känner dig som mest bekväm i ett speciellt klädesplagg som kostym eller klänning, då är det en bild med detta som du ska välja framför andra.

När din profil är klar är det dags att komma igång med nätverkandet inne på match.com, det är nu äventyret börjar! Starta med att söka efter singlar som uppfyller dina preferenser och kriterier och sålla sedan efter bild och beskrivning. Har du hittat en match? Vad kul, ta då steget och skicka en flört till den profilen eller skicka ett meddelande direkt. När ni väl har fått igång en konversation kan det vara extra kul att verkligen visa vem du är genom att använda dig av din speciella humor, gif-bilder eller musik för att verkligen få din personlighet att skina igenom. Känns det som att ni fortfarande klickar, då är det dags att bjuda ut på en dejt i verkliga livet. Stort lycka till!

Avsluta Match.com konto

Om du har hittat kärleken och vill avsluta din tid på match.com, eller så kanske inte nätdejting var någonting för dig helt enkelt. Då ska du avsluta ditt konto på match.com. Detta gör du väldigt enkelt genom att först avsluta din prenumeration om du har en sådan, vilket du gör via ditt konto och “hantera prenumeration”. Observera att allt som har med ditt konto att göra måste hanteras via en dator och inte via mobilapplikationen.

När din eventuella prenumeration är avslutad har du två val, att antingen radera hela din profil och alla dina uppgifter, beskrivningar och bilder. Eller så kan du välja att dölja din profil för att på så vis återkomma till match.com vid ett senare tillfälle utan att behöva göra om hela din profil. Detta är ett väldigt smidigt sätt att behålla din välarbetade profil som du trots allt har lagt ner lite tid på, och som då även ger dig möjlighet att återkomma till match.com när som helt och då till samma profil som innan. Men väljer du att radera hela din profil så kan du naturligtvis komma tillbaka som medlem till match.com men då måste du tyvärr göra om hela processen igen.

Sammanfattning

För att avsluta denna recension av match.com kommer vi att ge våra bästa dejtingtips, vad vi tycker är positivt och negativt med match.com samt en liten sammanfattning av hela recensionen.

Redaktionens tips

Vi på redaktionen älskar onlinedejting och hur enkelt kärlekslivet blir med detta verktyg. Att träffa nya människor och knyta härliga kärleksfulla band har aldrig varit enklare än nu! Vi vill som sagt ge dig våra allra bästa tips gällande att ta kontakt och dejta online, vilket kanske känns krångligare än vad det är.

Var alltid positivt inställd till de personer som du väljer att ta kontakt med, men även mot de som tar kontakt med dig. Håll god ton och var trevlig i alla kontakter, oavsett om du finner något intresse i motparten eller ej. Var frågvis och backa inte om du får frågor som du inte känner dig bekväm med, det är genom svårigheterna som vi knyter an till varandra. Och till sist, gör inte om dig till en annan person eller personlighet som du inte är. Detta kommer alltid att strida sig förr eller senare!

Plus

Vi tycker som sagt att match.com är en av Sveriges bästa dejtingsidor, och detta anser vi att sidan är välförtjänt av. Match.com är superproffsigt, ger en trygg känsla och har höga säkerhetskrav för att skydda sina medlemmars integritet. Deras kunniga kundtjänst finns alltid där för att ge bästa möjliga service och hemsidan är lättarbetad och enkel att förstå sig på. De tekniska hindren är få och man känner att match.com verkligen har kunskap inom sitt fält. Det är inte svårt att förstå att match.com finns världen över och har lyckats matcha tusentals singlar till att bli kärlekspar tillsammans.

Minus

Om vi ska ge någon typ av feedback så skulle det vara att match.com ger känslan av att vända sig mot den yngre målgruppen som består av unga vuxna och vuxna. Dels för sättet de uttrycker sig på i sina material men även hur de väljer att anpassa användningsområdena på hemsidan. Vi hade kanske önskat att man även såg medelålders singlar och äldre än det som en möjlig kundgrupp att kommunicera direkt med. Med detta menar vi inte att det inte finns singlar i dessa åldersgrupper på match.com, men det är inte lika tydligt att det finns det om man tittar på det material som match.com väljer att visa upp gällande bilder och så vidare. Utöver detta har vi inget mer att invända mot gällande hur match.com väljer att hantera sina kunder.

Slutord

Som några sista ord vill vi ge dig en kort sammanfattning av recensionen av match.com.

Du blir alltså medlem helt kostnadsfritt utan några krav att betala för att kunna lägga upp din profil på match.com. Du kan däremot välja att lägga till olika typer av prenumerationer och tillval för att ge dig bättre chanser att matcha rätt singlar.

När du har gjort dina val jobbar du fram din profil som ska innehålla en beskrivning och bild om är representabel för dig och dina ändamål. Sedan är det dags att börja ta kontakt med andra singlar och börja dejta. Lycka till

Testa Match idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *