be2 recension

be2 Recension 2021

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

Antal medlemmar

Uppger ej

Ålder på medlemmar

30

Pris

199 kr per månad

Vad är unikt med be2?

Erbjuder djupgående matchningstjänst genom deras personlighetstest. Gott om välutbildade medlemmar

Matchning

Ja

Videochatt

Nej

be2 är en dejtingsajt som vänder sig till singlar som är ute efter ett seriöst förhållande. Om du bara vill dejta för dejtandets skulle kanske du ska vända dig till en annan sajt. Det som är relativt ovanligt för be2 är att kvinnorna är i majoritet. Hela 57% av medlemmarna är kvinnor vilket kanske kan vara en fördel om du är man. Åldersmässigt kan man väl säga att de vänder sig till personer över minst 30 år. Prismässigt ligger sajten lite över det svenska genomsnittet, mellan 199-429 kr per månad. be2 har också något de kallar för en kontaktgaranti där du kan få extra tid om du inte lyckas få igång ditt dejtande. Dejtingsajtens grundstomme är ett avancerat personlighetstest vilket hjälper dig att bli matchad med rätt person. På så sätt slipper du själv lägga ner tid på att själv leta runt efter någon speciell.

Medlemmar och ålder

Dejtingsajten Be2 är än så länge lite mindre känd i Sverige. Den har inte funnits här så länge men den är stor internationellt och där har de 14 miljoner medlemmar. Vad gäller könsfördelningen har be2 faktiskt mer kvinnliga medlemmar än manliga. 57 procent av medlemmarna är kvinnor medan 43 procent är män. För män kan detta betecknas som en fördel, men tänk på att det inte behöver vara så för den svenska dejtingsajten. Vi har inga uppgifter på hur det ser ut i Sverige för be2.

Pris

Det är gratis att registrera sig på be2. Däremot är det som vanligt att du behöver betala för att kommunicera med andra medlemmar. be2 kallar detta för premium-medlemskap med en kostnad per månad i spannet 199-429 kr beroende på vilken bindningstid du väljer.

Skulle det vara så att du inte är nöjd med tjänsterna som be2 erbjuder har de en kontaktgaranti. Den garantin gäller under förutsättning att du under din betalande period haft färre än 10 mejlkontakter med 10 olika personer. I sådana fall kan du kontakta supporten och få en förlängning utan kostnad av ditt premium-medlemskap.

Användarvänlighet

För att lyckas hitta någon att dejta på be2 krävs det att du är villig att lägga ner tiden att svara på deras personlighetstest. Det tar lite som men samtidigt ökar det chanserna till att du verkligen blir matchad med en person efter dina önskemål.

Fördelen med att du låter be2 göra matchningen åt dig innebär att du inte behöver lägga ner en massa tid på att söka efter andra singlar på sajten, utan här får du kärleken “serverad”.

Som många andra dejtingsajter har be2 en automatisk förnyelse av ditt abonnemang vilket innebär att du behöver ha koll på när perioden löper ut för att säga upp i god tid innan det förnyas.

Support

Supporten på be2 kontrollerar samtliga bilder och texter innan de visas upp för andra singlar. Skulle något innehåll strida mot dejtingsajtens policy om integritet och språkbruk kan de välja att inte godkänna innehållet.

Funktioner som chat, bloggar m.m.

be 2 har inga extrafunktioner att erbjuda om man då inte räknar med deras omfattande personlighetstest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *