Singlar i Skåne

Singlar i Skåne – 3 bästa sajterna för dig som singel i Skåne

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

Är du singel och bor i Skåne? Då kanske du är sugen på att börja dejta och kanske vill du till och med dejta i samma stad? Det sistnämnda är troligtvis precis det du vill göra, åtminstone om du är ute efter en seriös relation och inte en kortare flört.

Skåne/Malmö är en stor och mycket härlig stad att vistas i och sanningen är att den faktiskt är utmärkt för den som är singel. Här bor det nämligen cirka 340 000 invånare, vilket betyder att du med största sannolikhet kommer att kunna träffa en ny person utan alltför stora ansträngningar. Idag har det dessutom blivit enklare att dejta än någonsin förr. Istället för att behöva ta sig ut på krogen eller stranden så har dejtingen förflyttat sig till nätet, något som har blivit mycket uppskattat och populärt. Att dejta på nätet är väldigt enkelt och här samlar sig människor i alla olika åldrar och från olika platser i Sverige (eller i världen beroende på vilken dejtingsida man använder sig av). Många uppskattar den trygghet som onlinedejting ger. Här kan du komma i kontakt med nya människor i en säker miljö och prata med varandra tills ett möte känns aktuellt.

Här nedan har vi samlat några av de bästa dejtingsidorna för singlar i Skåne. Sidorna som har listats är främst lämpliga för den som vill hitta kärleken på ett seriöst sätt. Dejting är dock till för alla och därför har vi även valt en och en annan dejtingsida som är nischad för casual dejting. Casual dejting lämpar sig för den som vill dejta “för skojs skull” och som kanske vill ha en kortvarig relation eller en relation utan förpliktelser.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Skåne 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidorna

Vill du hitta singlar i Skåne är Match.com ett riktigt bra alternativ. Sanningen är att den här dejtingsidan till och med lämpar sig för den som vill hitta singlar i andra delar av världen. Match.com är en av de största dejtingsidorna som finns idag och här kan du vara säker på att alla konton är riktiga människor som faktiskt är på jakt efter någon att dela sitt liv med. Varje månad registrerar sig cirka 6000 nya svenskar på sajten, vilket ger 2600 nya personer varje vecka. Den som önskar kan även använda smarta funktioner för att filtrera och bara välja ut personer som bor i Skåne med omnejd, för att hitta någon så nära en själv som möjligt.

Registreringen hos Match.com är alltid kostnadsfri, men vill du kunna komma i kontakt med de matchningar som du fått behöver du betala ett abonnemang. Här finns två olika att välja mellan, ett med och ett utan bindningstid. Match.com har parat ihop många människor genom åren och är ett utmärkt alternativ för den som letar efter en livspartner eller nästa spännande äventyr!

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsida

Vill du hittar singlar i Skåne med höga anspråk? Då kan Elitsinglar.se vara det bästa valet för dig. Fördelen med en så nischad sida som denna är att du kan öka chansen att hitta någon som har samma målsättningar i livet som du själv. På Elitsinglar.se träffas människor med just höga anspråk. Det kan t.ex. handla om höga utbildningar, akademiker, egenföretagare eller en tjockare plånbok än många andra. Du behöver dock inte vara stenrik för att använda dig av sajten och du behöver inte heller ha en lyxyacht ståendes i marinan. Det räcker oftast gott och väl med att du vill ha en högre standard på ditt liv och på din dejting.

Elitsinglar har en längre registreringsprocess, men de har lyckats riktigt bra genom åren och är en populär sida, så vi tycker helt klart att det är värt det. Här behöver du gå igenom ett personlighetstest där du ska vara på ett antal frågor. Testet tar cirka 30 minuter att genomföra. Svara så ärligt och korrekt som möjligt, så ser Elitsinglar.se sedan till att matcha dig med singlar i Skåne eller i det område som du valt.

Läs mer här!

3. C-date

C.DateC-date är en uppskattad dejtingsida som också är väldigt nischad. Namnet på dejtingsidan står för casual dating, vilket betyder att man dejtar mer avslappnat. Människor som väljer att använda sig av denna dejtingsida vill alltså inte ha för höga krav på att den första dejten ska leda till ett seriöst förhållande. Här kan du träffa likasinnade i alla olika åldrar och i olika delar av världen. Den som önskar kan förfina sina matchningar genom att bara välja singlar i Skåne, för att hitta en dejt nära sig själv. Du registrerar dig enkelt med hjälp av e-post och går därefter igenom ett enklare formulär. Svaren används sedan för att hitta potentiella dejter med samma mål och förväntningar som du.

C-date har många medlemmar i Sverige och du kan själv välja om du vill ha kostnadsfri dejting eller om du vill betala ett abonnemang och få tillgång till fler funktioner. Könsfördelningen på sidan är bra och i dagsläget finns cirka 48 % män och 52 % kvinnor. Genomsnittsåldern är 28-45, men alla är välkomna att använda sig av sajten.

Läs mer här!

Välja dejtingsida – vad ska man tänka på?

Att hitta rätt i dejtingdjungeln är inte alltid det lättaste, men med hjälp av recensioner och omdömen kan du få en tydligare bild av vad en specifik sajt har att erbjuda. Vi rekommenderar att du först läser ordentligt om den dejtingsida som du är intresserad av, för att se vad det är för typ av dejting som den förmedlar – casual eller seriös.

Använder du dig ofta av mobilen? Då kan det också vara en god idé att säkerställa att dejtingsidan har en mobilapp eller en mobilanpassad hemsida. Majoriteten av alla dejtingsidor som är stora och populära erbjuder detta, men att säkerställa innan du betalar för ett abonnemang är alltid att föredra. Just det här med abonnemang är ytterligare en sak att ta hänsyn till. Vill du testa på flera dejtingsidor i Skåne samtidigt kan gratissidor vara det bästa alternativet, men kom ihåg att alla funktioner då inte alltid är tillgängliga. Vet du med dig att du vill använda en specifik sajt, t.ex. Match.com, kan du registrera dig och betala abonnemanget direkt. Du väljer vad som passar dig bäst.