Singlar i Norrbotten

Singlar i Norrbotten – bästa sajterna för dig som singel i Norrbotten

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

Nätdejting för singlar är ett utmärkt sätt att dejta och eventuellt träffa en livspartner. Ibland är det rent av nödvändigt på grund av en liten umgängeskrets, tidspressat schema eller andra skäl som begränsar möjligheten till att dejta traditionellt. I glesbefolkade regioner som Norrbotten är nätdejting oerhört hjälpsamt då långa vintrar och avstånd gör det svårare att dejta traditionellt.

Överlag är nätdejting en optimal metod för att hitta en partner som passar ihop med dina intressen, personlighet och värderingar. På samma gång måste inte alla egenskaper vara identiska med en själv, tvärtom ger dejtingsajters sökfunktioner oss möjligheten att hitta någon från andra kulturer. Gott om fördelar med nätdejting finns och några av dessa är:

 • Smidiga sökfunktioner för att hitta singlar
 • Sparar pengar och framförallt mycket tid
 • Prisvärt sätt att lära känna vem som helst i hela världen utan att behöva resa
 • Skyddar mot bedragare och falska profiler då allt sker digitalt

Härnäst presenteras och bedöms tre av de mest populära dejtingsajterna på marknaden, vilka är Match.com, Elitsinglar.se och Badoo.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Norrbotten 2021

1. Match.com

Match is one of the best dating sitesSveriges ledande och mest populära dejtingsajt är Match.com. Den grundades i USA redan 1995 innan ordet “internet” hade blivit ett alldagligt ord. Det blev en omedelbar framgång och det dröjde inte länge förrän Match.com lanserades i Sverige 2002.

Att registrera sig är enkelt och det går ganska snabbt att sätta igång sökandet. Emellertid gör dejtingsajtens säkerhetsåtgärder att allt publicerat innehåll granskas av supportpersonalen. Därför kan det ta lite tid för nya profilbilder eller texter att synas för andra. Å andra sidan gör denna åtgärd att du aldrig stöter på något olämpligt eller konstigt innehåll.

Sveriges mest populära dejtingsajt står inte utan fördelar, några av de viktigaste är:

 • Omfattande sökresultat med tanke på dess miljontals medlemmar
 • Utlovad garanti på att hitta någon under förutsättning att du köper en längre prenumeration
 • Kostnadsfritt att testa under tre dagar med premiumfunktioner
 • Alltid gratis att söka och visa profiler

Till skillnad mot många andra dejtingsajter kan Match.com uppfattas som lite långsammare och dyr. Trots sin ledande plats på dejtingmarknaden saknas en livechatt för att hålla realtidskonversationer med andra medlemmar. Dessutom är kostnaden för korta prenumerationer rätt så dyr. Å andra öppnar en prenumeration upp en rad användbara funktioner på Sveriges ledande dejtingsida, vilka är:

 • Obegränsat antal meddelanden
 • Se vilka som läst dina meddelanden
 • Se vilka som har besökt besökt din profil
 • Se vilka som har lagt till dig i dina favoriter
 • Möjligheten att skicka blink till alla

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

För de mest seriösa och målmedvetna singlarna är Elitsinglar.se rätt val. Målgruppen är singlar 30+ med ambitioner och som vet vad de är ute efter. Närmare bestämt har majoriteten av medlemmarna på Elitsinglar en examen från högskola eller universitet. Ännu en sak som gör dejtingsajten seriös är dess krav på att alla medlemmar verifierar sina konton. Risken för falska profiler är därför mycket låg och dessutom filtreras även inaktiva konton bort. Ambitiösa singlar från Norrbotten till Skåne kan därför vara säkra på att profiler är aktuella och äkta.

Elitsinglar har fått stå emot viss kritik för att vara snobbig och exkluderande. Detta på grund av sitt namn och sin marknadsföring. Faktum är dock att alla som är över 18 år tillåts registrera sig här. Poängen är snarare att de vill locka till sig de mest seriösa singlarna och dessa råkar tillhöra en viss demografi.

På dejtingsajten används ett matchningssystem för att matcha singlar baserat på hur de besvarat ett personlighetstest. Detta personlighetstest är djupgående och ökar chansen att hitta en likasinnad partner med önskvärda egenskaper. Singlar med icke-förhandlingsbara egenskaper sorteras bort automatiskt. Systemet underlättar sökandet eftersom singlar presenteras för dig utan särskilt mycket arbete.

Den lanserades i Sverige 2013 och får varje vecka omkring 18 000 nya medlemmar. Bara detta gör att chansen att hitta en framtida livspartner fullt möjlig.

Främsta anledningarna till att dejta på Elitsinglar.se är:

 • Användarvänlig och enkel
 • Djupgående personlighetstest
 • Matematiskt matchningssystem
 • Över två tredjedelar av medlemmarna är akademiker
 • Kostnadsfri registrering

Läs mer här!

3. Badoo

badooDen sociala nätverkstjänsten Badoo är en mångsidig och smidig dejtingtjänst som låter dig hitta singlar nära dig. Badoo används över hela världen av cirka 480 miljoner användare, från singlar i Norrbotten till singlar i Ecuador. Det som gör att Badoo sticker ut från mängden är att den kombinerar det bästa från både Tinder och Match.com. Singlar kan antingen svepa profiler på samma sätt som på Tinder eller manuellt söka efter profiler baserat på sökkriterier.

Badoos styrka är dess enkelhet att upptäcka singlar. Upp till ett specificerat avstånd som du själv anger visas vilka som är online. Om det är för lite folk går det att ändra avståndet för att fler ska rymmas inom det specificerade avståndet.

Detta är dejtingtjänsten för den som vill ha något som är mindre ytligt än Tinder, och som på samma gång erbjuder en smidig och snabb användning. Tjänstens bästa fördelar är följande:

 • Se direkt vilka som är online och vilka som nyligen varit det
 • Flerspråkig tjänst som inbjuder användare att få kontakt med människor från hela världen
 • Kostnadsfri registrering
 • Enkelt och snabbt att redigera sin profil
 • Möjlighet att verifiera sin profil och se vilka andra som gjort det

Läs mer här!

Tips att tänka på vid val av dejtingsajt

Det lanseras tusentals nya dejtingsajter i världen och det kan vara svårt att hålla reda på vilka som är bäst. Fördelen är att det alltid finns en nischad dejtingsajt som just passar dina behov och intressen. Till exempel finns det till och med en dejtingapp där användare inte tillåts se varandras profilbilder.

Inför val av dejtingsajt är det klokt att åtminstone avgöra tre saker, vilka är följande:

 • Budget: Hur mycket är du redo att betala för prenumerationer och premiumfunktioner?
 • Testa och experimentera: Att testa och undersöka några dejtingsajter kan vara värt jobbet för att undvika potentiella besvikelser.
 • Undersöka demografin: I slutändan måste det finns ett rimligt antal singlar som du kan tänka dig dejta baserat på dina kriterier. Om du är en 20-årig singel från Norrbotten kanske inte Elitsinglar, vars målgrupp är 30+ akademiker, kommer passa.

Sammanfattning

Match.com, Elitsinglar.se och Badoo är ett urval på några av de bästa dejtingsajterna på marknaden. Var och en är värda ett försök. Ingen av sajterna är bäst, utan var och en har sina respektive fördelar som är olika bra beroende på vilka det är som nätdejtar. För ambitiösa och seriösa singlar är exklusiva Elitsinglar det självklara valet. Den som bryr sig mindre om utbildning och höga ambitioner har istället Match.com som passar de flesta. Ett tredje alternativ är Badoo för den som vill dejta på ett smidigt sätt utan att det blir för ytligt.n1