De bästa ryska dejtingsidorna

De bästa ryska dejtingsidorna 2021 – träffa ryska kvinnor & män online

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Edarling.se

3. Elitsinglar.se

Om du är intresserad av dejting med ryska kvinnor eller dejting med kvinnor av utländskt ursprung har vi skapat en lista för dig. Vi har utvärderat och recenserat de fem dejtingsidor som vi tycker möter dessa förväntningar bäst. Alla sidor är svenska vilket bevisar att du inte behöver vända dig till ryska dejtingsidor för att hitta din drömpartner. Recensionerna bygger på huruvida du kan söka efter en specifik nationalitet eller ursprung samt om vi anser att själva dejtingsidans matchningsprocess är framgångsrik. Utöver recensionerna kommer vi även ge dig värdefulla tips på vad du ska tänka på inför en dejt med en kvinna och hur du ska förbereda din dejtingprofil.

Topp 5 bästa ryska dejtingsidor 2021

Match är en av de bästa dejtingsidorna1. Match.com

Match.com är en internationell succé som är välkänd hos de allra flesta som ett seriöst och trovärdigt dejtingalternativ. Här skapar du dig en omfattande profil och sedan är det bara att börja leta efter möjliga partners genom att använda Match.com smarta sökfunktion. Denna sökfunktion ger dig möjlighet att använda dina personliga preferenser och krav så som vilken nationalitet som du skulle önska att din framtia partner har. Eftersom match.com är en så oerhört stor dejtingsida med nationella som internationella medlemmar ska det inte vara några problem att alls att genom dem dejta ryska kvinnor.

Vi tycker mycket om match.com hemsida och möjlighet till att dejta via en mobilapplikation, detta verktyg ger dig som medlem stor kontroll över för och hur du vill ta kontakt med andra singlar och du har verkligen en stor möjlighet att hålla igång en relation oavsett var du befinner dig. Testa match.com nästa gång du funderar på att nätdejta, och vi garanterar att du inte blir besviken.

Läs mer här!

2. Edarling.se

edarling är tyvärr inte en bra dejting sida

Edarling.se utmärker sig själva som en av Sveriges allra säkraste dejtingplattformer, vilket vi är benägna att hålla med om. Hela sidan andas seriositet och trygghet vilket ingiver medlemmen en hög känsla av seriositet. Deras matchning går till på så sätt att du gör ett personlighetstest där du berättar vem du är och vad du söker, detta utgör sedan din dejtingprofil som Edarling.se matchar dig med mot andra medlemmar. Därefter få du matchningsförslag som är 100 % anpassade efter dig och dina önskemål. Med tanke på att du söker ryska kvinnor för dejting, är det ett utmärkt tillfälle att berätta om detta under testets gång.

Anledningen till att Edarling.se inte hamnar högre upp på vår lista än på en fjärde plats, är till största del på grund av sidans utseende. Vi tycker att deras sida känns opersonlig och på gränsen till klinisk vilket vi inte gillar då deras huvudsakliga uppgift är att sprida kärlek. Vi hade önskat att deras proffsiga matchning och integritetspolicy hade matchats med en lika professionell hemsida, därav den något sämre placeringen. Men om vi bortser från det rekommenderar vi Edarling.se som en mycket bra dejtingsida.

Läs mer här!

Elitsinglar är en bra dejtingsida3. Elitsinglar.se

Om du är intresserad av att dejta ryska kvinnor är elitsinglar.se en god kandidat för dig som är intresserad av online dejting. Denna sida är mycket seriös och bygger på att du som medlem gör ett personlighetstest för att sedan lägga till dina personliga kriterier. Det är som gjort för dejting av ryska kvinnor. Oavsett hur viktig ursprungskriteriet är för dig finns det alltså alla möjligheter att lägga till detta till ditt personlighetstest och på så vis kommer du få skräddarsydda partnerförslag för just dig utifrån den information som du har givit.

Vi gillar elitsinglar.se just för att de har den perfekta blandningen mellan att du själv kan påverka vem du matchas med men det utgår från ett vetenskapligt test på din personlighet. Därav hålls sidan oerhört trygg och seriös vilket gör att detta även speglas av på medlemmarna. Vi rekommenderar elitsinglar.se för dig som är intresserad av att dejta ryska kvinnor.

Läs mer här!

 4. Mötesplatsen.se

MötesplatsenMötesplatsen.se är känd för sin breda publik i framförallt Sverige, men det betyder inte att deras medlemmar endast består av svenskar. Med tanke på att det antal medlemmar som mötesplatsen.se har är det en stor sannolikhet att du även här kan hitta din ryska drömkvinna. Eftersom du skapar din presentation själv och även söker efter andra profiler manuellt är det väldigt enkelt att snabbt hitta de partnerförslag som är optimalt för dig. Det som vi dock skulle vilja förbättra med denna sida är att det skulle vara bra om det fanns något typ av personlighetstest som hjälpte medlemmarnas profiler något.

Eftersom det är ett omfattande arbete att skapa den ultimata dejtingprofilen, och framförallt om man har specifika krav och kriterier, hade det varit en god hjälp på vägen med någon typ av test som framhäver ens sidor. Utöver det gillar vi mötesplatsen.se utseende, det känns hemtrevligt och tryggt vilket gör mycket för helhetsupplevelsen som medlemmen får. Vi rekommenderar mötesplatsen.se till dig som vill dejta ryska kvinnor, men som är beredd att lägga ner lite jobb på din profil.

Läs mer här!

5. Badoo.se

Badoo.se klingar kanske bekant för många, inte minst med tanke på deras reklamoffensiv under de senaste åren. Men tyvärr gör denna sida oss mycket besvikna. Det ges knappt någon information över huvud taget gällande hur deras matchning går till, så vi får anta att man som medlem skapar en profil och sedan söker bland andra medlemmar. Badoo.se integritetspolicy saknas och likaså hur själva kontakten mellan medlemmar skapas och upprätthålls.

Vi anser att Badoo.se inte uppfyller kraven för en seriös och modern dejtingsida. Eftersom du är intresserad av ryska kvinnor kan vi tyvärr inte rekommendera denna sida till dig med tanke på den brist av information gällande hur matchning går till, samt andra viktiga faktorer som gäller exempelvis säkerhet. Överlag känns badoo.se som en snygg hemsida men med alldeles för lite information om det som verkligen är viktigt för en möjlig medlem, kärleken!

Läs mer här!

 

Guide och sammanfattning

Nu när du har läst ovanstående recensioner och kanske till och med har fastnat för en dejtingsida, är det dags att börja förbereda hur din dejtingrpofil ska se ut. Du kan börja med att fundera över hur mycket av din personlighet som du vill dela med dig av. Vad är viktigast att förmedla och hur ska du förmedla detta? Är det så att det absolut viktigaste för dig är att hitta en kvinna med ryskt ursprung så är det vettigt att nämna detta i din profil, men förklara även då varför detta är så viktigt för dig. Är det så att även du är från Ryssland, eller delar du ofta samma värderingar som ryska kvinnor, eller så kanske det är ett specifikt utseende du är ute efter? Oavsett vad är det viktigt att du är tydlig med detta direkt från början, så slipper du lägga tid på dejter som du egentligen inte skulle vilja ha.

När du sedan har skapat din profil och fått en matchning, är det dags för dejt! Ett smart tips är att alltid mötas i alla fall de första gångerna på platser där det finns andra människor, för er bådas säkerhets skull. Sedan kan det vara trevligt att göra någon typ av aktivitet i samband med dejten, exempelvis köpa med sig fika och promenera till en trevlig park eller torg. Detta gör att dejten känns lite mer kravlös och avslappnad.

Avslutningsvis önskar vi dig lycka till och hoppas att du hittar din drömkvinna!