Dejting i Stockholm

Dejting i Stockholm – 5 bästa sajterna för dejt i Stockholm

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

3. Mötesplatsen

Att träffa singlar och gå på dejt i Stockholm är inte alltid helt lätt. Trots att huvudstaden kryllar av trevliga singlar kan det vara svårt att hitta rätt. Som tur är finns det mängder med bra dejtingsajter som hjälper dig att hitta kärleken. Det finns sajter för alla behov och preferenser. Vissa letar efter ett seriöst förhållande medan andra vill gå på massor av dejter. Vi kan garantera dig att det finns en passande sajt oavsett vad du vill uppnå med dejtingen i Stockholm. Här hittar du en topplista med de fem bästa dejtingsajterna 2021 samt en utförlig beskrivning om respektive sida. Längre ned hittar du även en liten guide med tips på vad du bör tänka på inför val av dejtingsajt.

Det finns många dejtingsajter och det var svårt att utse de bästa. Här nedan kan du läsa mer om de fem bästa för dejting i Stockholm.

Topp 5 bästa sajterna för dejting i Stockholm 2021

1. Match

Match är en av de bästa dejtingsidorna

Match.com är klassikern som uppskattas av hundratusentals singlar över hela landet. Enbart i huvudstaden finns det tusentals registrerade singlar i ett brett åldersspann. Det är en av de absolut populäraste dejtingsidorna i Sverige och vinnaren i detta bäst-i-test. Sajten lanserades i Sverige redan år 2002 och är pålitlig och trygg. Den passar alla åldrar och profiler, men framför allt singlar över 30 år. 

På denna sajt kan du hitta singlar från hela världen och den är mycket populär i USA. Enbart i Sverige besöks den av cirka 700 000 användare varje månad och många av dessa bor i huvudstaden. Enligt Match registreras 15 000 nya medlemmar varje vecka. Stockholm anses vara en av de städer som har flest singlar vilket ger mycket goda förutsättningar för att få till en dejt i staden. Tack vare att sajten har så många registrerade medlemmar är chanserna att hitta rätt stora.

För att komma igång behöver du registrera dig på Match. Det är både enkelt och gratis vilket gör det snabbt att komma igång. Dessutom erbjuder Match en dejtingapp vilket gör det smidigt att surfa och spana in tusentals potentiella dejter i Stockholm. Sajten fungerar på mobilen, surfplattan och datorn. 

Med andra ord kan du nätdejta när och var du vill. Det är helt gratis att prova på och därefter kan du bestämma om du vill uppgradera till ett Premium-konto mot en avgift varje månad. Ytterligare en fördel med Match är att de erbjuder många roliga funktioner, exempelvis singel events, personlighetstest och ett Zen-läge. Vi gillar framför allt det osynliga läget som gör att du kan testa Match utan att det syns. De olika eventen, till exempel after work, arrangeras framför allt i storstäderna. Självklart arrangeras event för Match-medlemmar i Stockholm. Detta gör det enklare för användarna att dejta i verkliga livet.

Match är en riktigt proffsig sajt med god stämning. Det känns tryggt att registrera en profil och spana in de andra singlarnas profiler. Alla användarprofiler granskas manuellt vilket känns tryggt. Ytterligare ett plus är att Match modererar sajten och ser till att alla användare håller god stämning. Match är vuxet, seriöst och professionellt!

Läs mer här!

2. Elitsinglar

Elitsinglar är en bra dejtingsida

Elitsinglar.se är en annan mycket populär sajt för dig som vill går på dejt i Stockholm. Denna sajt riktar sig i första hand till personer med högre utbildning eller som satsar stort på karriär. Kanske har du jobbat hårt och inte haft tid att träffa nya människor. Den lämpar sig för karriärister som är över 30 år och letar efter likasinnade. 

Du behöver självklart inte ha en hög månadslön eller en viss titel för att registrera sig på Elitsinglar.se. Vissa kan tycka att namnet är provocerande och ytligt, men så är inte fallet. Det är faktiskt en sajt som riktar sig till en bred målgrupp som tar livet och förhållanden seriöst. Om du letar efter one-night-stands eller oseriösa relationer bör du nog välja en annan dejtingsajt. De flesta användare har en universitetsutbildning, men i övrigt är det blandad målgrupp. 

Sajten är öppen både för straighta såväl som gay singlar. Även du som är 50+ kommer ha stor glädje av Elitsinglar eftersom denna åldersgrupp vuxit enormt på sistone. De flesta medlemmarna bor i storstadsområden vilket gör att denna sajt passar utmärkt för dig som letar efter en dejt i Stockholm.

Registreringen är mycket smidig och enkel. Du får fylla i ett personlighetstest som kommer att användas i matchningen. Du fyller även i vad du söker hos din partner vilket underlättar för att hitta en perfekt dejt för dig i Stockholm. Efter personlighetstesten får du reda på vilka du bäst matchar med. Det är både kul och spännande att se resultatet. För vissa är det en riktig ögon-öppnare och du kommer förmodligen lära dig en hel del om dig själv och dina preferenser. Matchmaking-funktionen är det starkaste kortet hos Elitsinglar.se. Den gör så att singlar som verkligen passar varandra hittar varandra.

Elitsinglar har en gratis prova-på-version, men du kan även betala för olika premiumpaket. Ju fler månader du betalar för, desto billigare blir det per månad. Det är inte den billigaste plattformen för dejting i Stockholm, men det är helt klart en av de bästa. Många tycker att det är värt att betala lite för att få ett bra urval av seriösa singlar som matchar ens kriterier. Om du först vill testa tjänsten och göra deras berömda personlighetstest kan du göra det helt gratis. Elitsinglar drivs av det tyska företaget Spark Networks Services GmbH som är baserat i Berlin. Sajten är dock på svenska och man erbjuder även kundtjänst på svenska. Det är en mycket professionell och säker sajt som passar dig som letar efter ett seriöst förhållande.

Läs mer här!

3. Mötesplatsen

dejta äldre kvinnor

Mötesplatsen.se är en av det största svenska dejtingsajterna. Sajten lanserades redan 2001 och har sedans dess varit mycket välbesökt. Denna sajt passar utmärkt för dig som vill ha ett stort utbud av singlar. Enligt sajtens egna statistik har de 140 000 registrerade och aktiva medlemmar i Sverige. Den lämpar sig i första hand till singlar över 25 år och över 90 procent av deras medlemmar är över 25 år.

Hos denna väletablerade sajt kan du hitta lämpliga dejter som förhoppningsvis leder till ett seriöst förhållande. Tack vare deras matchningstjänst ökar chanserna att du hittar dejter som passar dina värderingar och preferenser. Deras unika och forskningsbaserade algoritm ökar chanserna till en bra match. En halv miljon svenskar har redan gjort deras matchningstestet och många har hittat kärleken här.

Nackdelen med Mötesplatsen är att den inte känns lika modern som många av dess konkurrenter. Det finns inte lika många funktioner, men å andra sidan fungerar sajten felfritt. Den känns mycket trygg och säker. Alla bilder och nya profiler granskas och godkänns manuellt vilket känns bra. Det erbjudes även svensk kundtjänst vilket gör det lätt att ställa frågor om det skulle behövas.

Läs mer här!

4. 50plusmatch

50plusmatch50plusmatch.se är en utmärkt sida för alla över 50 år. 50-plussare är den åldersgrupp som växer snabbast på dejtingsajterna och nu finns det även sajter som riktar sig enbart till denna målgrupp. Minimiåldern på denna sajt är 50 år. Kanske har du skiljt dig eller så har du aldrig träffat den stora kärleken. Oavsett anledning är du definitivt inte ensam och tack vare internet är det enklare än någonsin att träffa en ny kärlek. 

Här har du möjlighet att träffa singlar och vänner i din åldersgrupp. En av de stora fördelarna med denna sajt är dess chattfunktion. Du behöver inte vänta på svar utan du kan snabbt komma igång och få kontakt med intressanta singlar. Chatten är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.

En annan stor fördel med 50plusmatch är att den riktar sig till dig som letar efter alla typer av relationer. Du behöver inte leta efter ett nytt romantiskt förhållande för att använda sajten. Du kan även använda den för att hitta nya bekantskaper och vänner. Det finns ungefär lika många män som kvinnor registrerade på 50plusmatch. Användarna är spridda över hela landet, men majoriteten finns i storstadsregionerna. Du som vill gå på dejt i Stockholm med en 50-plussare bör definitivt prova på denna sajt.

Läs mer här!

5. Happypancake

happypancakeHappypancake.se är en härlig dejtingsajt som är helt gratis. Den har över 800 000 registrerade användare vilket ger goda chanser att hitta en bra dejt. Det är en av Sveriges största dejtingsajter och de har även en version som är mycket populär i Finland. Det faktum att den är helt gratis gör att många lockas till denna sida. 

Dock kan det ta lite längre tid att hitta den perfekta dejten på grund av det stora antalet medlemmar. De erbjuder en enkel registrering och gratis svensk support. Dessutom granskas alla profiler, texter och foton innan de publiceras vilket ger en trygg och säker sajt.

Sajten grundades 2007 och sedan 2018 finns även Happypancake som app. Här kan du exempelvis läsa och skriva meddelanden, se vilka som har besökt din profil, ladda upp bilder och självklart söka upp andra singlar. Appen innehåller samma funktioner som hemsidan. Nackdelen med Happypancake är att det ibland blir irriterande reklamavbrott på några sekunder. Sajten är gratis, men den finansieras av annonser vilket vissa uppfattar som störande. Det finns även reklambanners på hemsidan. Om du tycker att dessa är störande är det bättre att välja en betalsajt för dejting.

Läs mer här!

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Det finns en del att tänka på när du ska välja sajt för att hitta en passande dejt i Stockholm. Det finns många olika dejtingsajter, men de skiljer sig åt och har ofta olika målgrupp. Här hittar du de bästa tipsen när du väljer sajt och hur du lyckas hitta den perfekta dejten.

Tips 1: Välj en sajt efter dina preferenser

Det absolut viktigaste för att hitta en passande dejt är att du väljer en dejtingsajt som lämpar sig för dina preferenser. De olika sajterna har olika målgrupper och du bör välja den som tilltalar dig bäst. Preferenser som typ av förhållande, ålder och geografiskt område spelar roll när du väljer sajt.

Tips 2: Välj en trygg sajt

Bluffprofiler och folk som utger sig för att vara någon annan är alltid en risk på internet. Därför är det en god idé att välja en väletablerad sajt med gott rykte. Välj gärna en som manuellt kontrollerar och godkänner profilerna. Det är även en god idé att arrangera första träffen på en allmän plats, exempelvis ett kafé.

Tips 3: Använd en bra profilbild

En bild säger mer än tusen ord och därför bör du satsa på en bra profilbild. Med en bild kommer du garanterat att få många fler meddelanden än om du inte har någon. Ibland finns det möjligt att ladda upp fler än en bild. Välj i så fall ett nytaget foto som visar ditt ansikte och en annan där du utför en aktivitet du gillar, exempelvis surfing eller skidåkning. Detta gör det lättare för andra användare att få en uppfattning om dig som person och vad du har för intressen.

Tips 4: Skapa en detaljerad och ärlig profil

När du fyller i din profil är det viktigt att du är ärlig. Berätta kortfattat om vem du är, dina intressen och vad du värdesätter i livet. Skriv inte saker som du tror att andra letar efter, utan håll dig till sanningen. Skriv inte bara om dig själv. Beskriv personen som du önskar att gå på dejt med i Stockholm. Det behöver inte vara stelt och seriöst, utan skriv personligt och roligt.

Tips 5: Var aktiv och ta initiativ

När du väl har skapat en profil är det viktigt att du är aktiv på dejtingsajten. Förvänta dig inte att alla ska söka upp dig, utan ta initiativ och kontakta intressanta singlar. Ju mer aktiv du är desto större är chansen att du hittar en perfekt dejt i Stockholm.

Tips 6: Ge inte upp för snabbt

Ge inte upp om du inte hittar din drömdejt första gången du använder sajten. De flesta dejtingsajter har tusentals användare och får dessutom många nya registreringar varje dag. Med andra ord finns det ett stort utbud av singlar som du måste söka upp och kontakta. Var aktiv på en dejtingsajt i minst ett par veckor för att ge den en ärlig chans. Lägg upp fler bilder, ta kontakt med personer som du tycker verkar vara intressanta, svara på meddelanden och uppdatera profilen.

Sammanfattning

Om du vill hitta en perfekt dejt i Stockholm är det viktigt att välja en dejtingsajt som passar din personlighet och preferenser. Det är även viktigt att välja en sajt som är stor i storstadsregionerna, exempelvis Match eller Elitsinglar, för att garantera ett stort urval av Stockholmssinglar. Lägg även ned tid på att fixa en bra och ärlig profil med fina bilder. Sist men inte minst, var aktiv och våga ta kontakt med singlar du tycker verkar intressanta. Snabbare än du anar kommer du vara på en passade dejt i Stockholm!