Dejting i Malmö

Dejting i Malmö – 5 bästa sajterna för dejt i Malmö

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

Bor du i Malmö och är på jakt efter din stora kärlek eller vill du kanske bara träffa någon för spännande dejter, och se vart det leder? Malmö är en av Sveriges största städer och det finns många singlar som letar efter precis samma sak. Att dejta kan dock vara svårare än man kan tro, men med hjälp av ny teknik och dejtingsidor online blir allt mycket enklare.

Oavsett om du redan bor i Malmö eller om du planerar att flytta hit kan dejting i Malmö via en dejtingsajt vara ett riktigt bra alternativ. Via en dejtingsajt kan du komma i kontakt med andra singlar som är ute efter precis samma sak som du. Vilken sida som passar dig bäst beror på vad du är ute efter, hur gammal du är och vilka intressen som du har. Här nedan kommer du att få läsa om några riktigt bra alternativ för dejting i Malmö med omnejd. Det kan nämligen vara bra att ha ett relativt öppet sinne för platser utanför den stad som du befinner dig i. Du vet aldrig om personen som du har kontakt med planerar att flytta till Malmö och du kan ha kammat hem den stora jackpotten!

 

Topp 4 bästa sajterna för dejting i Malmö 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidorna

Match.com är en av Sveriges absolut populäraste dejtingsajter som riktar sig till människor runt 25 år och uppåt. Naturligtvis finns det människor i alla olika åldrar, så är du yngre och vill testa hemsidan kan du göra detta utan problem. På Match.com har du möjlighet att träffa människor från precis hela landet och det finns ett flertal olika funktioner att använda sig av. Du bestämmer själv om du vill ladda ner appen till mobiltelefonen eller om du vill använda den mobilanpassade hemsidan eller klassiska webbläsaren.

På Match.com kan du hitta människor att dejta i Malmö, men den som önskar kan även leta efter kärleken eller dejtingäventyr i andra delar av världen. I USA är det t.ex. Match.com som helt klar regerar när det kommer till dejting, men söker du någon i samma stad kan du behöva vara mer restriktiv med vilket område du väljer. Varje månad så besöker cirka 700 000 människor Match.com och detta enbart i Sverige. Det betyder inte bara att den är välfungerande och populär, utan att den även fungerar. Att registrera sig och skapa ett konto är helt kostnadsfritt.

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsida

Elitsinglar.se är en dejtingsajt som riktar sig till människor med en högre utbildning eller som är väldigt fokuserade på sin karriär. Dejtingsajtens egna slogan är till och med “Dejting för singlar med höga anspråk”. Du behöver dock inte äga ett flertal bostadsrätter och båtar för att sidan ska kunna passa dig. Det räcker gott och väl med att vara karriärfokuserad och ha en lite högre standard på de personer som du vill träffa. Den här sajten passar bäst för den som är 28 år och äldre, eftersom majoriteten av alla medlemmar är i just denna ålder.

Målet med Elitsinglar.se är inte att para ihop högutbildade och rika människor, utan att matcha ihop personer med likadana mål och personligheter. Det första steget i registreringen är t.ex. att du ska fylla i ett test. Detta är ett personlighetstest som hjälper sidan att para ihop dig med personer som du faktiskt kan komma bra överens med. När testet är slutfört och klart blir du ihopmatchad med personer som kan lämpa sig för just dig och dina önskemål.

Läs mer här!

3. Tinder

TinderNästan alla har idag hört talas om Tinder. Tinder är en app som du kan ladda ner till mobiltelefonen, men det går också bra att använda den vanliga hemsidan. Här kan du gå med gratis eller välja ett abonnemang med olika unika funktioner för lättare matchning. Du skapar en profil om dig själv och har sedan möjlighet att “swipa” ja eller nej på andra singlar. Om du swipar ja på någon som swipat ja på dig har ni möjlighet att påbörja en konversation. På Tinder kan du endast kommunicera med folk som du har matchat med, vilket gör att du slipper onödiga meddelande från andra som inte delar samma intresse.

Tinder är idag en mycket populär app som många singlar i Malmö och andra delar av Sverige använder sig av. Här kan du själv ställa in i vilket område som du vill att dina alternativ ska bo i. Du kan alltså välja en väldigt snäv radie, för att bara få upp singlar i Malmö eller i närheten om du så önskar. En nackdel är att många upplever att många medlemmar på Tinder är oseriösa. Det är dock något man får räkna med i en kostnadsfri applikation.

Läs mer här!

4. Happypancake

happypancakeDet är tydligt att skaparna bakom Happypancake vill fokusera på att para ihop människor och låta kärleken flöda. Sidan är nämligen helt kostnadsfri att använda sig av och har blivit utnämnd till en av Sveriges bästa för den som vill hitta kärleken eller bara dejta och träffa nya människor. Happypancake gjorde succé när den lanserades på marknaden, men under de senaste åren är det allt fler som väljer bort dejtingsidan. Om det beror på de nya justeringarna som gjordes eller att människor hittat andra alternativ är svårt att säga. Sidan fungerar fortfarande utmärkt och är ett seriöst sätt att träffa andra singlar.

Det största problemet som uppstod i samband med justeringarna var att människor inte kunde få upp lika många personer i sina sökresultat längre. Vill du däremot bara dejta inom ditt område, t.ex. Malmö, så är Happypancake ett utmärkt alternativ. Du registrerar dig och skapar ett konto helt gratis!

Läs mer här!

Välja dejtingsajt – Så ska du tänka

Att välja rätt dejtingsajt kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det kan vara svårare än många tror. Eftersom många dejtingsidor är kostnadsfria idag så går det ingen nöd på den som är beredd att skapa flera konton och testa sig fram, men vill man använda en dejtingsida som kostar så är valet mer avgörande.

Vilken dejtingsida som kommer att passa dig bäst beror på vad det är som du är ute efter och, återigen, hur gammal du är. Är du ute efter att dejta för skojs skull så kan sidor som Tinder vara ett bra alternativ, men vill du undvika fejkkonton och oseriösa personer är det bättre att faktiskt betala. Den som betalar för en dejtingsida är mer angelägen att faktiskt vilja hitta kärleken och är beredd att lägga både tid och pengar på att gå igenom personlighetstest och välja ett abonnemang.

Välj sida efter ålder

Idag finns det mängder med olika dejtingsajter att välja mellan för den som vill dejta i Malmö eller vilken annan del av Sverige som helst. Ett bra sätt att veta vilken sida du ska välja är att gå efter genomsnittsåldern på användarna. Det finns till exempelvis ett flertal dejtingsidor som bara riktar sig till människor över 50 år. Är du under detta och vill dejta i din egen ålder är en 50+ sidan alltså inte att rekommendera.

Många av dejtingsajterna låter dig dock välja ett åldersspann som du är intresserad av för att sedan matcha ihop dig med människor inom den spann som du har angett. Orsaken till varför vi rekommenderar att välja en sida där genomsnittsåldern ändå är tydlig, är helt enkelt för att du ska kunna få så många bra förslag som möjligt. Titta gärna på hur många användare som dejtingsidan har innan du väljer, men låt dig inte luras. Det kan finnas många som har inaktiva konton som ändå ligger kvar. Finns det möjlighet att se hur många användare som är aktiva är detta en bättre informationskälla.

Sammanfattning

Att hitta singlar i Malmö är inte det minsta svårt tack vare alla de professionella och seriösa dejtingsidor som finns på nätet idag. Har man inte testat på dejtingsidor tidigare kan det dock vara svårt att veta vilken som är bäst och vilken som kommer att ge bäst resultat. Genom att använda sig av en jämförelse av de mest populära dejtingsidorna kommer det att bli lättare för dig att göra ett bra val.

Vilken sida du ska välja beror helt på dina intressen och varför du vill dejta. Elitsinglar är t.ex. en dejtingsajt som riktar sig till människor med höga anspråk och som vill hitta den stora kärleken, medan Tinder är mer avslappnat och erbjuder allt från skojiga träffar, seriösa dejter och enbart intima möten. När vi skapade denna lista över de bästa dejtingsajterna såg vi till att välja sidor för alla typer av smaker. På så sätt kan vi säkerställa att det finns ett alternativ som passar alla. Är du osäker på om sidan i fråga kan erbjuda dig bra dejting i Malmö eller inte rekommenderar vi att du börjar med en kostnadsfri dejtingsida. Är du dock helt säker på att det är en viss sida eller app som du vill använda dig av är det bara att komma igång direkt.

Som sista tips på vägen – Se till att skapa en bra profil! Skriv några ord om dig själv och ha en snygg profilbild som du tycker om och som representerar dig bra. Se även till att vara tydlig med varför du vill dejta, så är det lättare för dig att faktiskt hitta någon med samma intressen och mål.