Dejting för gifta

Dejting för gifta – 5 bästa sajterna för dig som gift

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Victoria Milan​

3. Elitsinglar​

Det finns flera anledningar till att man som gift kan vilja söka sig till dejtingsidor. Det kan vara så att man vill träffa en ny kärlek i livet, att man vill ha en affär eller att man helt enkelt har ett öppet äktenskap där det är okej för båda parter att man träffar andra. Att dejta som gift kan låta som en svår uppgift, men sanningen är att det inte är speciellt mycket svårare än att dejta som singel. Det finns många dejtingsajter därute som riktar sig till människor som vill dejta gifta eller som är gifta och vill börja dejta andra. Här kommer du att få läsa om några dejtingsidor som du kan använda dig av, oavsett varför du vill börja dejta igen.

Det råder ingen tvekan om att nätdejting är dagens absolut bästa och snabbaste sätt att hitta andra människor eller singlar på. Utbudet av dejtingsajter är, som tidigare nämnt, väldigt stort och då kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. De dejtingsidor som finns i Sverige idag har vanligtvis ett speciellt syfte, vilket betyder att de kan rikta in sig på olika målgrupper eller nischer. Här kan du hitta vad som kallas för casual dating, men du kan också hitta dejting för seniorer, dejting för gifta, dejting för den som älskar att vara ute i skog och mark eller varför inte dejting för singlar med höga anspråk, t.ex. akademiker. Vi rekommenderar att du väljer den dejtingsida som du tror passar bäst för just dig. Vill du dejta som gift är det alltså rekommenderat att välja en sida som riktar sig till människor i äktenskap eller som vill dejta andra i äktenskap.

Topp 5 bästa sajterna för dejting för gifta 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidornaMatch.com har kommit att bli en av världens absolut bästa och mest uppskattade dejtingsidor på nätet idag. Sidan är också en av de äldsta, så det kanske inte är så svårt att förstå att den ligger många varmt om hjärtat. Match.com grundades år 2002 och har således stor kunskap och erfarenhet om hur man matchar ihop människor på bästa sätt och vad som krävs för att dejting ska vara roligt och spännande. I dagsläget finns det cirka 400 000 svenskar på hemsidan, men är du beredd att dejta utanför ditt eget land kan du hitta många fler. 55 % av alla medlemmar är män och resterande kvinnor. Det ger en relativt jämn fördelning. Genomsnittsåldern ligger dock lite högre än på många andra dejtingsidor. Match.com är ett utmärkt alternativ för de i åldrarna 28-50 år.

Match.com har även vunnit priset som den bästa i vår lista av de bästa dejtingapparna.

Är du ute efter en mångsidig dejtingsida som passar för alla olika människor kan Match.com bli din nya favorit. Dock tycker vi att sidan lämpar sig bäst för den som är singel och vill ha ett seriöst förhållande. Är det lite ypperligt för gifta? Troligtvis inte, men man vet aldrig vem man kan matchas ihop med. Det kan bli lyckat ändå! registreringen går snabbt och enkelt och du behöver inte fylla i allt för mycket information om dig själv för att kunna matchas med andra. Registreringen är kostnadsfri, men vill du kunna få tillgång till alla funktioner så behöver du betala ett abonnemang för tjänsten.

Läs mer här!

2. Victoria Milan

Victoria MilanVictoria Milan har länge presenterats som en otrohetssajt och visst ligger det något bakom detta antagande. Dock riktar sig Victoria Milan inte bara till gifta människor som vill hitta ett diskret äventyr, utan här finns även människor i öppna förhållanden eller singlar som vill träffa andra för intima möten och diskreta relationer.

Vi ska inte sticka under stol med att Victoria Milan inledningsvis var en sida som hjälpte människor i äktenskap eller i förhållanden att hitta andra sexuella kontakter vid sidan om, men allt eftersom åren gick har fler och fler singlar också hittat till sidan. Många skulle nog tycka att dejtingsidan är tvivelaktig när det kommer till den moraliska aspekten, men är det så att det är en hemlig affär som du är ute efter är det en sida som lämpar sig riktigt bra. I dagsläget finns det cirka 200 000 användare i Sverige, men alla är som sagt inte gifta eller i ett förhållande. Antalet medlemmar växer dock för varje dag som går och även om det är fler män än kvinnor, är könsfördelningen ändå relativt jämn.

En stor fördel med Victoria Milan är att profilerna är väldigt privata. Orsaken till detta är helt enkelt för att man som gift inte ska kunna bli igenkänd. Precis som på Match.com och Elitsinglar så är dejtingsidan kostnadsfri att registrera sig på, men för att få tillgång till 100 % av alla funktioner behöver du först betala en mindre avgift.

Läs mer här!

3. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsidaDet finns flera anledningar till att Elitsinglar anses vara den bästa dejtingsidan i Sverige just nu. Till att börja med kan du vara säker på att få många matchningar, eftersom sidan har riktigt många användare och aktiva medlemmar varje dag. Ju fler medlemmar som finns på en dejtingsida, desto fler möjligheter att träffa nya människor kommer du också att få. Bara i Sverige finns idag 200 000 aktiva personer med ett konto. Ska vi titta på vad som gäller över hela världen hittar vi här sammanlagt 30 miljoner medlemmar. Häftigt! Elitsinglar är en sajt med en genomsnittsålder på 28-45 och vi tycker att fördelningen mellan kvinnor och män är väldigt jämn och bra.

Att registrera sig hos elitsinglar är helt kostnadsfritt, men detta är en mycket seriös dejtingsida för människor som vill hitta kärleken och därför kommer du att behöva fylla i ett personlighetstest innan du drar igång. Hemsidan använder sig sedan av dina svar för att matcha ihop dig med människor som har samma ambitioner och intressen som du. Ett vanligt missförstånd är att man måste vara snuskigt rik för att använda dejtingsidan, men så är inte fallet. Det räcker gott och väl med att du är karriärfokuserad eller har en högre utbildning, eftersom det är sidans nisch.

Trots att denna sida är riktigt bra för den som vill hitta kärleken är det kanske inte det bästa alternativet när det kommer till dejting för gifta. Här är det bättre att välja ett mer diskret alternativ, t.ex. Victoria Milan eller Tinder.

Läs mer här!

4. C-Date

C.DateOm du är gift eller i ett förhållande och vill hitta äventyr på sidan om är det kanske främst lösryckta förhållanden som intresserar dig mest. I ett sådant kommer du inte att ha några förpliktelser och det kan vara allt från en rent sexuell relation till en kortare fling. C-date är ett mycket bra alternativ för den som vill ha casual dating, det är nämligen precis det som C-date står för. Sidan grundades år 2008 och har idag relativt många aktiva medlemmar. Även om sidan är främst till för just casual dating så får du fortfarande möjlighet att matchas ihop med användare. På så sätt är det lättare för dig att hitta personer med samma önskemål på relationer som du.

C-date liknar på många sätt Victoria Milan. Precis som på Victoria Milan är C-date en sida där många gifta och människor i förhållanden samlas för att träffa andra personer utanför relationen. Om du inte lever i en öppen relation rekommenderar vi att du väljer en dejtingsida som är så seriös och privat som möjligt. På marknaden finns det ett flertal dejtingsidor som lovar anonymitet, men där det sedan är mycket enkelt för utomstående att hitta både användarnamn, bilder och profil.

Vill du bara använda dig av C-date under en kortare tid så behöver du inte oroa dig för kostnader eller avgifter. Vill du däremot använda sajten under en längre period och vara mer engagerad behöver du välja ett abonnemang som sidan har. C-date har en relativt hög kostnad, men å andra sidan tycker vi ändå att man får ut mycket av sina pengar.

Läs mer här!

5. Tinder

TinderTinder är en applikation och en hemsida för den som vill dejta inom alla olika kategorier. Här hittar du tjejer som söker tjejer, tjejer som söker män, män som söker män, människor i förhållande, gifta människor och människor som är singlar. Sidan har blivit mycket populär genom åren och är väldigt enkel och användarvänlig på många sätt. Att registrera dig och använda appen är helt kostnadsfritt, men det finns också abonnemang som man kan betala för att få tillgång till fler funktioner och andra sätt att matchas. På Tinder kan du hitta människor i alla åldrar, men genomsnittsåldern är 25-40 år. Könsfördelningen är relativt jämn, men främst är det män som registrerar sig, vilket kan göra konkurrensen lite större om du är en man.

Fungerar Tinder för dejting för gifta? Både ja och nej. På Tinder kan du hitta människor i alla möjliga relationer och appen har otroligt många användare. Söker du en fling utanför ditt äktenskap är det dock viktigt att vara medveten om att appen inte är speciellt privat av sig. Då den har många användare är det lätt att bli hittad av personer i din omgivning som också använder sig av den. Är du dock i ett öppet förhållande är den ett bättre alternativ.

På Tinder kommer du inte att gå igenom något personlighetstest. Här skapar du bara en profil om dig själv och kan välja att dölja information som t.ex. ålder eller område. För att kunna komma i kontakt med andra medlemmar måste ni först ha “swajpat” ja på varandras profiler. Det är endast vid en matchning där båda parter har sagt “ja” till varandra som en kontakt kan upprätthållas.

Läs mer här!

Vad bör man tänka på när man väljer dejtingsajt?

Många skulle nog hålla med om att dejting för gifta inte är moraliskt korrekt och något som inte ska uppmuntras. Trots det är det viktigt att komma ihåg att inte alla förhållanden utanför äktenskapet är otrohet. Det finns par som lever i öppna relationer där det är okej att träffa andra. Oavsett om du lever i en sådan relation eller inte är en dejtingsida för gifta något som faktiskt finns och därför kommer det också att finnas människor som vill använda sig av dessa.

När du ska välja en dejtingsajt finns det flera saker som kan vara bra att tänka på. Vill du hitta diskreta och kortvariga relationer är det bäst att välja en sida som faktiskt är nischad på just detta. På så sätt slipper du matchas ihop med människor som söker seriösa relationer när du inte är intresserad av detta. Här kan det även vara bra att titta på genomsnittsåldern. Den sida som du väljer att använda dig av ska ha medlemmar i den åldersgrupp som intresserar dig mest. Att använda sig av en dejtingsida för gifta är idag lika enkelt som att använda en dejtingsida för singlar. De människor som använder sig av dessa nischade sajter är troligtvis på jakt efter precis samma sak som du – casual dating.

Är sidorna säkra att använda sig av?

Huruvida en dejtingsajt för gifta är säker att använda sig av beror på vad det är för typ av säkerhet som man behöver. Vill du vara garanterad att dina personliga uppgifter inte hamnar i fel händer så har alla dejtingsidor som vi listat en trygg SSL-kryptering. Dock kan det vara svårt att säga hur privat du verkligen kommer att kunna vara i din profil. Som tidigare nämnt kommer t.ex. dejtingsajten Victoria Milan att kunna erbjuda stor anonymitet, medan Elitsinglar fungerar på ett helt annat sätt.

Säkerhet är såklart väldigt viktigt om man vill dejta när man är gift eller om man vill ha ett diskret förhållande på sidan om. Innan du registrerar dig på en dejtingsida kan det därför vara en mycket god idé att läsa igenom användarvillkoren och se vad det är för typ av sekretess som du kan komma att räkna med. Vi rekommenderar att du registrerar dig på flera gratissidor till att börja med. Gratissidor lämnar ofta utrymme för dig att skapa en väldigt diskret profil till att börja med, för att ändra profilen allt eftersom. Du kan då alltså skapa en mycket hemlighetsfull profil om dig själv för att se hur sidan fungerar och om du tycker att den lämpar sig för ditt ändamål. De sidor som du sedan väljer att inte använda dig av kan du bara avregistrera dig från snabbt och enkelt.

Är myterna om nätdejting sanna?

När det kommer till nätdejting så har det genom åren uppkommit en hel del myter om hur det verkligen fungerar. Den bakomliggande orsaken till detta är främst för att människor fortfarande har kvar den bild av nätdejting som fanns för 10-20 år sedan. Ett mycket vanligt missförstånd är att man tror att det bara är människor som inte har en chans i det “verkliga livet” som vistas på dessa sidor, men så är alltså inte fallet. På dejtingsidor är faktiskt majoriteten av alla människor resursstarka, rena och har en sund livsstil. Att träffa nya människor och dejta via nätet har helt enkelt blivit ett enklare och säkrare sätt att få kontakt med andra.

En annan myt är att det inte finns några andra medlemmar att ta kontakt med. Att dejtingsajter knappt används idag och att man i stort sett bara kommer att få en eller två matchningsalternativ. Det här är ytterligare en myt som vi vill ta död på. Möjligheten att hitta en flirt eller partner är faktiskt väldigt stor. Nätdejting är otroligt populärt och uppskattat och många av ovan nämnda sajter har över 100 000 användare. Många tycker helt enkelt att det är enklare att ta kontakt och komma i kontakt med människor över nätet, istället för på stan eller på krogen.

En tredje myt som vi också vill se till att döda är att nätdejting på något sätt skulle vara skamligt eller konstigt. Idag har onlinedejting blivit något som är mycket accepterat och att vara medlem på en dejtingsida är nästan standard för många människor. Det gäller dock kanske främst singlar, men visst finns det även gifta par eller par i förhållanden som också använder sig av dessa. Det säger ändå en hel del om hur användbara dessa hemsidor eller appar faktiskt är. Oavsett om du söker ditt livs kärlek eller om du bara vill ha ett äventyr på sidan om ditt förhållande så kan en dejtingapp eller dejtingsida faktiskt hjälpa dig.

Gratis registrering

De dejtingsidor som vi har valt att ha med i vår lista över bästa dejtingsajter för gifta är kostnadsfria att använda sig av. Med det menar vi alltså att det är kostnadsfritt att registrera ett konto på sajten. Dock kan vi inte garantera att du med gratisversionen kommer att få tillgång till alla de funktioner som sidan har. Ibland kan det t.ex. vara så att du behöver betala ett abonnemang för att kunna kontakta de andra medlemmarna, men det kan också handla om mindre viktiga funktioner, som att skicka smileygubbar eller liknande.

Då många sidor faktiskt är helt kostnadsfria på marknaden kan det vara en god idé att våga testa på flera sidor samtidigt. På så sätt har du möjlighet att testa på sidan för att se om den passar för dig och ditt ändamål. Här kommer du att få läsa om de dejtingsidor som vi tycker lämpar sig bäst för gifta och du kommer även få en snabb genomgång om vad dejtingsidan eller appen har att erbjuda dig.

Sammanfattning

Dejting för gifta är något som kanske många skymmer med och inte vill tala om, men på nätet är (nästan) allt tillåtet. Att hitta en bra och seriös dejtingsida i Sverige är inte svårt och det finns många som är specifikt nischade och som du med fördel kan använda dig av. Att använda sig av en nischad hemsida är det absolut bästa för dig som letar efter en dejtingsida samtidigt som du är gift eller i ett förhållande. Här har man nämligen lagt ett stort fokus på att låta användarna skapa så privata profiler som möjligt, för att kunna hitta äventyr på sidan om på ett tryggt och anonymt sätt.

Alla dejtingsidor som du hittar på denna lista är professionella och seriösa att använda sig av. Vill du ha en enklare fling rekommenderar vi Victoria Milan eller C-date. Vill du däremot hitta en helt ny livspartner, trots att du är gift idag, kan Elitsinglar såväl som Match.com eller Tinder vara minst lika bra alternativ. Läs igenom användarvillkoren innan du väljer den sida som du vill använda dig av, oavsett om du vill dejta gratis eller inte. På så sätt vet du vad sidan kan erbjuda dig i form av sekretess och trygghet.